Mehmet Ağar'ın MHP'den Aday Olduğu İddiası Siyasi Kulisleri Hareketlendirdi - Son Dakika
Politika

Mehmet Ağar'ın MHP'den Aday Olduğu İddiası Siyasi Kulisleri Hareketlendirdi

Mehmet Ağar\'ın MHP\'den Aday Olduğu İddiası Siyasi Kulisleri Hareketlendirdi

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın MHP’den Balıkesir milletvekili aday adayı olduğu iddiası siyasi kulislerde hareketliliğe neden olurken, kargaşanın isim benzerliğinden kaynaklandığı ve adı geçen Mehmet Ağar’ın Balıkesirli olduğu açıklandı.

11.03.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın MHP'den Balıkesir milletvekili aday adayı olduğu iddiası siyasi kulislerde hareketliliğe neden olurken, kargaşanın isim benzerliğinden kaynaklandığı ve adı geçen Mehmet Ağar'ın Balıkesirli olduğu açıklandı.

Eski İçişleri Bakanı ve Elazığ Milletvekili Mehmet Ağar'ın MHP'den Balıkesir milletvekili aday adayı olduğu iddiası siyasi kulislere hareketlilik getirdi. Sosyal medyada 'son dakika' olarak paylaşılan bilgilerde, eski İçişleri Bakanı Ağar'ın Balıkesir'den aday adayı olduğu iddia edildi.

Konu ile ilgili görüşlerini aktaran MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, "Olay bir isim benzerliğinden kaynaklanmaktadır. Sayın Mehmet Ağar kadar değerli bir Mehmet Ağar da Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşamaktadır. Kendisi partimize milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Balıkesirli Mehmet Ağar'dır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mehmet Ağar'ın MHP'den Aday Olduğu İddiası Siyasi Kulisleri Hareketlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bozkurt: Bu Mehmet AĞAR Havran Büyükdere köylüdür. 0 0 Yanıtla

Advertisement