Mehmet Akif Ersoy Amasra'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Akif Ersoy Amasra'da Anıldı

Mehmet Akif Ersoy Amasra\'da Anıldı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. yıldönümü ve İstiklal Marşı yazarı Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Amasra’da düzenlenen törenle yapıldı.

12.03.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yıldönümü ve İstiklal Marşı yazarı Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Amasra'da düzenlenen törenle yapıldı.

Törene Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları anısına düzenlenen bir dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Öksüzoğlu günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından İstiklal Marşı yazılışını ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan video gösterimi yapıldı. Kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerin yazdıkları kompozisyonları okumalarının ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerini Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser verdi. Kaleşah Orta Okulu'nda düzenlenen programa Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser, Amasra Belediye Başkan Vekili Recep Işık, Amasra Cumhuriyet Savcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Amasra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Faruk Uğurel, Amasra İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Akif Ersoy Amasra'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement