Mehmet Akif Ersoy Konağı Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Akif Ersoy Konağı Hizmet Vermeye Başladı

Mehmet Akif Ersoy Konağı Hizmet Vermeye Başladı

Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl içerisinde hizmete kazandırılan park alanı içerisindeki Mehmet Akif Ersoy Konağı’nda hizmet verilmeye başlandı.

04.03.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl içerisinde hizmete kazandırılan park alanı içerisindeki Mehmet Akif Ersoy Konağı'nda hizmet verilmeye başlandı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile çok sayıda davetli topluluğu ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni TOKİ bloklarında ikamet eden çok sayıda vatandaşın katıldığı bir tören ile geçtiğimiz yıl hizmete kazandırılan park alanı içerisinde oluşturulan Mehmet Akif Ersoy Konağı,gerçekleştirilen bir dizi düzenleme çalışmalarının ardından vatandaşların hizmetine kazandırıldı.

Mehmet Akif Ersoy Konağı ile vatandaşların daha nezih bir ortamda dinlenmeleri ve hoşça bir sohbet ortamı içerisinde bulunmaları amaçlandı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Akif Ersoy Konağı Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hatice: oraları iği yapın başkan herikli karasoku gelde bak ne halde hele o meterisde dörttane verane ev var ya orayı hiç görmüyorsunuz bide o evlerin önü durak çok kötü adliyede oraya yapıldı adam korkar bide oraya çare bul çarşı dörtyol çok tuhaf 0 0 Yanıtla

Advertisement