Mehmet Akif Ersoy'un Doğduğu Ev Aslına Uygun Tekrar İnşa Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Mehmet Akif Ersoy'un Doğduğu Ev Aslına Uygun Tekrar İnşa Ediliyor

Mehmet Akif Ersoy\'un Doğduğu Ev Aslına Uygun Tekrar İnşa Ediliyor

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un doğduğu evin yıkılmasının ardından aslına uygun olarak tekrar yapımına başlandı.

05.01.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un doğduğu evin yıkılmasının ardından aslına uygun olarak tekrar yapımına başlandı. Evin, 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması bekleniyor.

Camicedit Mahallesi Şair Mehmet Akif Ersoy Sokak'ta bulunan Mehmet Akif Ersoy'un doğduğu ev tekrar inşa edilmeye başlandı. Temel atma törenine Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sponsor İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş. tarafından yaptırılacak olan evin Haziran ayına kadar tamamlanacağı belirtildi. Çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra evin ziyarete açılacağı ifade edildi.

FOTOGRAFLI - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmet Akif Ersoy'un Doğduğu Ev Aslına Uygun Tekrar İnşa Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Albatros: Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, un doğum yerinin Karagümrük Fatih İstanbul diye biliyorum yanılmıyorsam.Sadece babasının imamlık için Bayramiç , de bir süre bulunduğunu ve onun için M.Akif Ersoy un da bundan dolayı sadece doğum yeri olarak Bayramiç yazıldığını biliyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement