Mehmet Ali Şahin'den Amasra'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Mehmet Ali Şahin'den Amasra'ya Ziyaret

Mehmet Ali Şahin\'den Amasra\'ya Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Bartın İl Merkezi ziyaretinden sonra Amasra'ya geçti.

01.08.2014 22:53  Güncelleme: 00:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Bartın il merkezi ziyaretinden sonra Amasra'ya geçti.

Amasra Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bir süre önce CHP'den AK Parti'ye geçen Belediye Başkanı Emin Timur'u makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Timur, ilçe hakkında yaptığı açıklamada, Amasra'nın turizm bölgesi açısından çok önemli olduğunu Ramazan ayı ve bayram dolayısıyla ilçede 30 bin civarından bir nufüs çoğunluğunun yaşandığını ve bu sayının 50 bin'e kadar da çıktığını kaydetti.

"AMASRA BARTIN TÜNELİNİ AÇACAĞIZ"

Şahin, Amasra'nın turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu kaydederek Bartın ile Amasra arasında yapımı devam eden tünelin bitirildikten sonra yakın zamanda açılacağını ve Amasra'nın daha da gelişeceğini kaydetti. Şahin, Amasra Belediyesi'nde Başkan Emin Timur'dan bilgi alarak ilçenin bir üniversite gerektiğini gerekli yerin ve arazinin bulunması halinde üniversitenin ilçeye yapılabilmesi için yardımda bulunacağını kaydetti.

Şahin, belediye ziyaretinin ardından halka ve esnaflarla bir araya geldi. Ardından akşam yemeğinden sonra Ulus ilçesini ziyaret edecek olan Mehmet Ali Şahin daha sonra Abdipaşa Belediye Başkanı'nın oğlunun sünnet törenine katılacak. Şahin daha sonra Ankara'ya hareket edecek. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmet Ali Şahin'den Amasra'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement