Mehmet Ali Şahin'den Ulus'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Mehmet Ali Şahin'den Ulus'a Ziyaret

Bartın’ın Ulus ilçesine bir ziyaret gerçekleştiren, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, “2023 yılında biz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefimiz var. Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı unvanını alacak ve ülkeye üst noktada hizmetler verecektir” dedi.

02.08.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Ulus ilçesine bir ziyaret gerçekleştiren, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "2023 yılında biz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefimiz var. Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı unvanını alacak ve ülkeye üst noktada hizmetler verecektir" dedi.

Bartın'da ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin beraberinde Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Aslan, Merkez İlçe Başkanı Eyüp Ustaoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve partililerle birlikte Ulus ilçesine hareket etti.

Ulus'ta ilk önce AK Parti Ulus İlçe Başkanlığını ziyaret eden Şahin burada yaptığı konuşmada, "Bizim hedefimiz 2023, 2053, 2071'dir. 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme hedeflerimiz var. Erdoğan, Cumhurbaşkanı unvanını alacak ve ülkeye üst noktada hizmetler verecektir. İnanıyorum ki 10 Ağustos'ta sandıklar açıldığında çok büyük oy oranıyla Tayyip Erdoğan Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmiş olacaktır. Adayımıza güçlü bir şekilde sahip çıkacağız. Daha önce Cumhurbaşkanı Meclis tarafından seçilirdi. Halka karşı pek sorumluluğu yoktu. Şimdi Cumhurbaşkanları halka karşı da sorumlu olacak. Çünkü halkın oyuyla o göreve geliyor. Ülkede 11 tane Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanını seçmek için sizin önünüze sandığı koymak kolay olmadı. Ülkenin hangi ilinde ne gibi hizmetlere ihtiyaç var. Bunu takip edecek Cumhurbaşkanı Çankaya Köşkü'nde oturmalıdır. Ülkenin sorunlarını ilçe ilçe bilen birine ihtiyaç var. Siz Tayyip Erdoğan'ı tanıyorsunuz. Benim size onu tanıtmaya ihtiyacım yok. Onu önce İstanbullular tanıdı. Sonra tüm Türkiye, sonra dünya tanıdı" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin ve beraberindekiler daha sonra Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun'u ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e ilçeye vermiş olduğu önemden dolayı teşekkür eden Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, "Ulus'un terk edilen değil tercih edilen bir ilçe olması için ortaya koyduğumuz prestij projelerimiz ile ilgili aldığımız destek bizleri memnun etmiştir. Ayrıca projelerimizle ilgili her gün irtibat halinde olduğumuz milletvekilimiz Yılmaz Tunç'a da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Ali Şahin ve beraberindekiler daha sonra Abdipaşa Belediye Başkanı'nın oğlu Abdullah Dönmez nikahına katıldı. Şahin çiftin nikah şahitliğini yaparak evlilik cüzdanlarını takdim etti. - BARTIN

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Mehmet Ali Şahin'den Ulus'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement