Mehmet Altıparmak: Bu Takıma Kefilim - Son Dakika
Güncel

Mehmet Altıparmak: Bu Takıma Kefilim

Mehmet Altıparmak: Bu Takıma Kefilim

Denizlispor'un Kızılcahamam kampı tüm hızıyla devam ederken teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Zımba gibi bir ekip oluyoruz.

24.07.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor'un Kızılcahamam kampı tüm hızıyla devam ederken teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Zımba gibi bir ekip oluyoruz. Taraftarımız yeni sezonda göze hoş gelen, kaliteli futbol oynayan başbaşka bir Denizlispor izleyecek" dedi. Takımın iskeletini koruyup iyi transferler yaptıklarını kaydeden Altıparmak, "Geçen sezon kadroyu ben oluşturmadım. Kurulu bir ekibe geldim ve sancılı günler yaşadık. Şimdi ekibimi kendim kuruyorum. Bu takıma kefilim" şeklinde konuştu.

Transferde hücum futboluna uygun oyuncular seçtiklerini sözlerine ekleyen Mehmet Altıparmak, "Savunma ve orta sahaya iki takviyle daha yapacağız. Stoper pozisyonu için uzun süredir Galatasaraylı Emre Can'ın üzerinde duruyoruz. Emre istediği rakamdan fedakarlık yaparsa bu iş olur. Aksi halde yeni alternatiflere yöneleceğiz" ifadesini kullandı. Kızılcahamam kampının verimli geçtiğini de dile getiren Altıparmak, yeni transferlerin takıma beklediğinden daha çabuk uyum gösterdiğini söyledi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmet Altıparmak: Bu Takıma Kefilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement