Mehmet Bekaroğlu: Kemal Kılıçdaroğlu İle Görüştüm - Son Dakika
Politika

Mehmet Bekaroğlu: Kemal Kılıçdaroğlu İle Görüştüm

CHP'nin eski vekil Mehmet Bekaroğlu'na PM üyeliği için teklif götürdüğü ortaya çıktı. Bekaroğlu "Olumlu ya da olumsuz karar vermedim" dedi.

26.08.2014 11:57  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'de 5-6 Eylül'de yapılacak olağanüstü kurultay için hazırlıklar sürerken kulislerde parti meclisinin büyük oranda değişeceği yönünde bilgiler dolaşıyor. Eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu, Mustafa Sarıgül, Aykut Erdoğdu, Özgür Özel'in isimleri de PM üyeliği için geçiyor.

SÜRPRİZ İSİMLER GÜNDEMDE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise PM için anahtar liste hazırlarken; bir yandan "parti içi dengeler" ve "değişim" baskısı, öte yandan 2015 seçimleri öncesinde milletvekili adaylığı beklentilerini hesaplamaya çalıştığı belirtiliyor. PM’ye girecek 60 kişi ile ilgili kulislerde isimler konuşuluyor. Kılıçdaroğlu’nun şu anda MYK’de görev yapan 17 üyeye PM listesinde büyük ölçüde yer vermesi bekleniyor. Aralarında Aykut Erdoğdu, Melda Onur ve Özgür Özel gibi isimlerin yer aldığı bazı milletvekillerinin de PM’ye gireceği dillendiriliyor. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ünde ismi PM için geçiyor.

BEKAROĞLU SÜPRİZİ

Kulislerde eski Saadet ve HAS Partili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun adı da dolaşıyor. Radikal'e konuşan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, CHP’den gelen teklifi doğruladı. Bekaroğlu kendisine CHP’den direk değil de dolaylı yoldan teklifin iletildiğini söyleyerek şöyle konuştu: "Benim bu teklifi kabul etmem için önce siyasete dönme kararı vermem gerekir. Bende siyaset konusunda kararsız olduğum içinde olumlu ya da olumuz cevap vermedim" dedi.

Bekaroğlu son olarak Saadet Partisi'nden Rize Belediye Başkanı adayı olmuş, seçimlerde CHP'nin Bekaroğlu'nu desteklediği konuşulmuştu.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ DOĞRULADI

Siyaset kulislerine bomba gibi düşen konuyla ilgili Bekaroğlu Twitter hesabından da açıklama yaptı. Spekilasyonların önünü açmak için bir açıklama yapma gereksinimi duyduğunu belirten Bekaroğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.

İşte Bekaroğlu'nun açıklamaları;


Mehmet Bekaroğlu: Kemal Kılıçdaroğlu İle Görüştüm
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Mehmet Bekaroğlu: Kemal Kılıçdaroğlu İle Görüştüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • cs: Mehmet Bekaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu İle Görüştüğünü borsaya bildirdi :) 9 4 Yanıtla
  • F.alıklı: chp siyasetin önünü tıkıyor, ne derseniz boş. 4 8 Yanıtla
  • birisi: kendin ol chp. başkası olma. 2 0 Yanıtla
  • mahok g doğulu: ALLAHHH aDI ÜZERİNDE BEKAROĞLU BEKAR OLAN MENFAAT İÇİN HER YERİ SEÇE BİLİR YALANIZ BİR ŞEY VAR SAADET VE CEHEPE NAKADAR BİR BİRİNE YAKIŞTILAR HEMDE RİZELİ YALANIZ BUNU UNUTMAYIN SAYIN R T E DÜNYA MARKASI OLMUŞTUR midyat estelli 2 0 Yanıtla
  • ORJİNAL: CHP. YE TAVSİYEM AKP. YE KIZMAYIN ELEŞTİRMEYİN ERDOGAN HAKKINDA KONUŞMAYIN TAM TERSİNE DESTELEYİN TAKDİR EDİN HALKA PROJE AÇIKLAYIN VATANDAŞI KUCAKLAYIN CUMHURA GİDİN OZAMAN OYUNUZ ARTAR. 1 0 Yanıtla
  • türker tan: kemal bey doğru yapıyor. . . . partiye sağdan oy getirmezseniz, iktidar falan olamazsınız. . . solun maksimum oyu yüzde 30 çünkü. . . kılıçdaroğlunun siyasetini ret edenler chp yi dernek haline getirir. . . siyasette amaç iktidar olmak, o zaman her kesimi kucaklayacaksın, yok başka yolu. . . 0 1 Yanıtla

Advertisement