Mehmet Demirkol: Alves Türk Olsa Fenerbahçe'de İdmana Çıkamaz - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Alves Türk Olsa Fenerbahçe'de İdmana Çıkamaz

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Rizespor'la berabere kaldığı maçı yorumlarken Bruno Alves için "Türk pasaportu olsa Fenerbahçe'yle idmana bile çıkamaz." dedi.

24.08.2015 14:30  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'la deplasmanda 1-1 berabere kalırken Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan "Spor Servisi" programında sarı-lacivertli takımın hocası Pereira'yı eleştirirken Bruno Alves'i yerden yere vurdu.

"İDMANA BİLE ÇIKAMAZ"

"Bizim tanıdığımız Kjaer, bu adam değil." diyen ünlü yorumcu, "O kadar kötü ki... Bruno Alves zaten düzeltilemez derecede kötü. Servet Çetin, Bruno Alves'ten iyi bir stoperdir. Alves'in Türk pasaportu olsa değil ilk 11 oynamak, Fenerbahçe'yle idmana bile çıkamaz. Ben Kjaer'in bu kadar kötü oynamasına, Bruno Alves'in ise Fenerbahçe'de oynamasına anlam veremiyorum." dedi.

"PEREIRA KENDİNİ İNKAR ETTİ"

Demirkol, "Ben başından beri diyorum ki Pereira yeni ve farklı bir şey deniyor. Tüm yıldızların sahada olduğu bir şey deniyor. Benim elimde bir Porto öğretisi var ve ben ortaya güzel bir şey çıkartacağım diyor. Bunu kabul edebiliriz, taraftar da kabul eder. Ama eğer dün oyananan maçın ikinci yarıdaki gibi forvetten eksiltip orta sahaya adam ekleyeceksen o zaman kendini inkar ediyorsun. Sen bize başka bir şey önerdin. Bütün hikayeni inkar ettin. Bize bambaşka bir şey vaadettin. O zaman Shakhtar maçlarını niye verdin? Acaba devre arasında Pereira "Ya bu lig çok zor bir ligmiş, ben eski formüle döneyim" diye mi düşündü? Eğer alışma sürecine kadar yapılan bir değişiklikse tamam ama Fenerbahçe'nin eski sistemine dönülecekse bu büyük bir zaman kaybıydı." ifadelerini kullandı.

"HANGİSİ LİDER BELLİ DEĞİL"

Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu eleştirmeye devam eden Demirkol, "Benim için soru işareti; Pereira eski plana mı dönüyor, yoksa bu tek maçlık bir şey miydi? Fenerbahçe'de Alves ve Kjaer'den hangisi lider belli değil. Topal'la Josef'ten hangisi lider belli değil. Nani'yle Diego'dan hangisi lider o da belli değil. Kabul edemediğim şey şu; Kjaer, Alves, Topal, Josef dörtlüsü geride duruyor, oyun kurmaya da Nani ve Diego geliyor. Kime kuracak? Kanatlar gelmiyor. Hasan Ali zaten hiç çıkmıyor. Böyle olduğu için Nani ve Diego ne yapacaklarını şaşırıyor, top kayıpları geliyor. Alves'ten hiçbir şey olmaz. Oraya oyunu daha iyi kurabilen bir adam lazım. Josef'le Topal bence olabilir." diye konuştu.

Mehmet Demirkol: Alves Türk Olsa Fenerbahçe\'de İdmana Çıkamaz

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Alves Türk Olsa Fenerbahçe'de İdmana Çıkamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TÜRK: Sende çakallık peşindesin,haftalık performansa göre yorum yapıyorsun. 3 0 Yanıtla
  • Hobil: Demirkol, yıllarca takımı küçümsedin ve futbolcuları ile alay ettin. Büyük yazar kaliteli futbolcuları hakir görüp demotive etmekle olunmadığını öğrenmen için daha ne kadar beklememiz gerekiyor. 0 0 Yanıtla
  • Denisss: Doğru haklı 0 0 Yanıtla
  • YANLIŞ FENER: fenerde mantıkmı arıyosunuz eskiden bir laf vardı mantıgın bittigi yerde askerlik başlar diye o fener icin degişiti mantıgın bittigi yerde fener başlar.birsirü transfer yapılıyo ama baştan aşagı yalış bir transfer politikası 1 milyon euro etmiycek adamlara 8-10 milyon eurolar veriliyo aynı özellikte aynı mevkiye birsürü adam alınıyo elletindeki kaliteli kanat oyuncularını başka takımlara hemde yıl icinde alacagı paraları ödeyerek gönderitolar sonra forvetten kanat oyuncusu yaratıyolar!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement