Mehmet Demirkol, Ankara Saldırısına İsyan Etti: Artık Yeter - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol, Ankara Saldırısına İsyan Etti: Artık Yeter

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili "Kelimeler bitti. Bir tek 'yeter' kaldı sanki." dedi.

14.03.2016 09:18  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fanatik gazetesi köşe yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği lig maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Demirkol, Ankara saldırısı nedeniyle isyan ederken "Konuşmak ve yazmak zor. Kelimeler bitti çünkü. Bir tek 'yeter' kaldı sanki." dedi.

Tecrübeli gazetecinin yazısının bir kısmı şu şekilde:

"Ligin dibine demir atmış, 44. dakikada eksik kalmış, bolca eksiği olan rakip karşısında zor pozisyon bulunan bir maçta, son saniyeler 'maç bitsin' ıslıklarıyla geçiyor doğal olarak.

Çünkü sağ kanadı 2. yarıda tamamen boş bırakan Fenerbahçe hali/gücü olmayan Kayseri'yi buyur ediyor oradan. Ortak ediyor maça. Geliyor Kayserispor. Peki bu tabloda nasıl oluyor da ortalık 'Vitor Pereira' tezahüratlarıyla inliyor?

"ACILAR VE KAFA KARIŞIKLARI"

Bu anlaşılmazsızı, anlamak zor değil aslında... O da insanların acıları ve doğal kafa karışıklıkları... Nitekim maçın sonuna doğru insanlar İstiklal Marşı'nı okumak zorunda hissediyorlar kendilerini.

Başkent'te yine bir patlamayla canı yanmış herkesin. Tutacak bir dal arıyorlar. Artık ne olursa... Ne diyebilirim ki!

"YAŞAMAK GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR"

Çok zor yaşamak çünkü. Çok zor.. Ve gittikçe zorlaşıyor. Kendi konforlu alanına çekilip toptan, topçudan bahsetmek mümkün değil. Konforlu bir yer yok çünkü. Kan her yerde var... Acı var... Alçaklık var...

Umutsuzluk, bıkkınlık var. Yarın öfke de olcak. O yüzden zor konuşmak ve yazmak. Zor mantıklı olmak. Kelimeler bitti çünkü. Bir tek 'yeter' kaldı sanki. Yeter...

Mehmet Demirkol, Ankara Saldırısına İsyan Etti: Artık Yeter

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol, Ankara Saldırısına İsyan Etti: Artık Yeter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mehmet 34: bu dingilin reklamını yapıyorsuz 1 8 Yanıtla
  • keşke olmasaydi: mehmet demirkolda yeter dediyse iş ciddi beylerr..... bu kim la sanki devletin üst kademesinden biriymiş gibi haber yapiyosunuz milletin yüregi yaniyor zaten Allah sabir versin ölenlerin yakinlarina 2 3 Yanıtla
  • çok yazık: kendi oturduğunuz rahat koltukta nasılda konuşuyorsunuz yorum yapan fırsatçılar...çok yazık... 3 1 Yanıtla

Advertisement