Mehmet Demirkol: "Futbol İzlenmesin İsteniyor" - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: "Futbol İzlenmesin İsteniyor"

Fanatik gazetesi yazarlarından Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Eskişehirspor mücadelesini yorumladı.

28.09.2014 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol izlenmesin isteniyor. Artık bundan kuşkum yok. Yoksa zaten seyirci sorunu olan bir ülkede paldır küldür Passolig'e geçilmezdi. Geçilse dahi sistem mükemmel işletilirdi. Şimdiki gibi insanlara eziyet edilmezdi. Sonra, böyle zeminlerde oynanmazdı maçlar. Bu kadar geç saatlerde de oynanmazdı.

Ve en önemlisi statlara 2-3 bin kişi gittiğinde futbolu yönetenler bir çözüm bulmaya çalışırlardı. Ama hayır! Herkes memnun. Çünkü kimse stada gitmesin istiyorlar. Başka açıklaması yok. Bu korkunç şartların en çok hissedildiği yerlerin başında Olimpiyat Stadı geliyor. Aslında oyunların düzenlenmediği spor alanlarına 'Olimpiyat' isminin verilmesi kurallara aykırı bilirsiniz. Uluslararası Komite bu konuda bizimkileri uyarmıştı. Ama biz -miş gibi yapmayı çok sevdiğimiz için Olimpiyat Stadı ismini kullanmakta bir sorun görmüyoruz. Bir isme bakın bir de sahaya. Patates Olimpiyatı...

Beşiktaş yine bitiremedi!

Bu patates olimpiyatı stadında en azından ilk yarıda futbol oynamaya çalışan herkese teşekkür etmek lazım. Korkunç bir rüzgar, korkunç bir zeminde yüksek bir spor ahlakı göstergesiydi. Eskişehir zemin ve hava şartları gereği kendi standart pas oyununun dışında direkt bir oyun oynamaya çalıştı. Ve aslında Mori'yle girdikleri pozisyonda golü de buldular. Ancak hakemler de en az şartlar kadar kötü olduğundan ofsayta takıldılar.

Beşiktaş son 10 dakika dışında kanat oyuncularını oyuna sokamadığı için Eskişehir savunmasının kalabalık göbeğinde boğuldu çoğu kez. Oğuzhan, Gökhan ve Olcay, Demba Ba'nın sağa-sola hareketlenmelerine zamanında paslarla karşılık veremedi. Veli ve Atiba da uzak kalınca hücumda geniş alan kullanılamadı. Olcay'ın takipçiliği ve Erkan Zengin'in işgüzarlığı ile gelen gol sonrası oyunu domine etmek için şartlar oluştu ama Es Es savunma güvenliğini elden bırakmadı. Oyunda kalınca bu şartlarda her şey olur futbolda. Oldu da. Beşiktaş Asteras maçında olduğu gibi bitirmedi maçı.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: 'Futbol İzlenmesin İsteniyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement