Demirkol: Ali Dürüst, İkna Edilirse Mayıs Ayında Kulübün Başına Geçer - Son Dakika
Spor

Demirkol: Ali Dürüst, İkna Edilirse Mayıs Ayında Kulübün Başına Geçer

Demirkol: Ali Dürüst, İkna Edilirse Mayıs Ayında Kulübün Başına Geçer

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, "Galatasaray'da seçimi Duygun Yarsuvat kazanır. Ali Dürüst de ikna edilirse mayıs ayında kulübün başına geçer." dedi.

20.10.2014 14:45  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Demirkol, Milliyet'e yaptığı açıklamalarda Galatasaray'ın Mayıs ayındaki muhtemel başkanını açıkladı. Demirkol, Ali Dürüst'ün başkanlığa aday olabileceğini öne sürdü.

İşte o açıklama;

"KÜÇÜLMEYE GİDİLMEYECEĞİ İÇİN BORÇ KRİZİ DEVAM EDECEK"

"Bizim kulüplerimiz kazandıkları paraları borçların faizlerine ve ciddi boyutta olan maaşlara ödüyorlar. Yapılacak iki iş var. Oyuncu giderlerini kısmanız gerekiyor. Şimdi ne yapacaksınız. Sneijder'i mi göndereceksiniz? Tabi ki yollayamaz. Küçülmeye gidemeyeceği için bu borç krizi devam edecek.

"DUYGUN YARSUVAT SEÇİMİ KAZANIR"

2016-2017''de bütün kulüplerimizi çok ciddi sıkıntılar bekliyor. Galatasaray'da seçimi yüzde yüze yakın oranla Duygun Yarsuvat kazanır. Alp Yalman'ın kazanabileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen de Mayıs ayında Ali Dürüst başkan olur ikna edilirse.

"YARSUVAT'IN SEÇİLMESİ, AYSAL'IN DEVAM ETMESİ ANLAMINA GELİR"

Ben şunu biliyorum. Ünal Aysal bu işin içinden çıkmaz. Sağında solunda üstünde altında mutlaka bi şekilde olur. Duygun Yarsuvat'ın seçilmesi bu devre için Ünal Aysal yönetiminin devam etmesi anlamına gelir."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Demirkol: Ali Dürüst, İkna Edilirse Mayıs Ayında Kulübün Başına Geçer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement