Mehmet Müezzinoğlu: "Pkk Kürt Kökenli Vatandaşlarımıza Bedel Ödetiyor" - Son Dakika
Güncel

Mehmet Müezzinoğlu: "Pkk Kürt Kökenli Vatandaşlarımıza Bedel Ödetiyor"

Mehmet Müezzinoğlu: "Pkk Kürt Kökenli Vatandaşlarımıza Bedel Ödetiyor"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, PKK’nın Kürt kökenli vatandaşlara bedel ödettiğini söyledi.

28.09.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, PKK'nın Kürt kökenli vatandaşlara bedel ödettiğini söyledi.

Bursa'nın Gemlik ilçesine gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, Atatepe Tesisleri'nde yenilen öğle yemeğinin ardından çat kapı gerçekleştirdiği ziyaretlerine Orhangazi Caddesi üzerinde yer alan esnaflarla başladı. Bakanın en özel ilgisi de her zamanki gibi çocuklara oldu. Müezzinoğlu, "15 yıldır CHP ve MHP kendini doğu bölgesinden çekti. Orada siyaset yapmaktan çekiniyorlar. Mesela Kılıçdaroğlu İzmir'den aday oluyor, doğudan aday olsa, vatandaşın derdini paylaşsa daha anlamlı olmaz mı?" dedi.

Doğudaki olaylara değinen Müezzinoğlu, " Silopi'de bayrağımızı sağlık ocağından indirmeye kalkıyorlar. Bayrağımızı savunmak zorundayız. Ambulans şoförümüzü öldürdüler, şoför Beytüşşebaplı. Sağlık görevlimiz yine bölgenin insanı. Geçen gün Leyla Zana Bursa'da yaptığı konuşmada, Bursa'da ne varsa Doğu'da da olmalı demiş. Haklı, biz de bunu istiyoruz. Ama siz yol yapanları öldürür, sağlık ocaklarını basar, fabrikaları yakarsan, hizmet nasıl gelecek? Bunlar Kürt kökenli vatandaşlarımıza bedel ödetiyorlar. El birliği ile terörün de üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Irak ve Suriye sınırı ile ilgili konuşan Müezzinoğlu, "Bunların arkasında dış güçler olduğunu hep söyledik. Kandil'de vurulanlardan biri Alman. Operasyonda ölenlerden haç çıkıyor. Bu işin arkasında, bu milletin birlik ve beraberliğinden, duruşundan, aynı zamanda da yükselişinden rahatsız olan batı var" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında uyuşturucu ile mücadele yüksek şurasını topladıklarını vurgulayan Müezzinoğlu, "Sokaklarda yoğun çalışmamız var. Narko timler oluşturduk. Sokak sokak bunların peşindeyiz. Önemli olan sattırmamak, gençlerimizle bunu buluşturmamak, buluşursa da, sonra aile duyarlı olmalı ve yine bize ulaşmalı. 191 uyuşturucuyla mücadele hattımızı açtık. Tıbbi ve psikolojik destek veriyoruz. Uyuşturucu ile alakalı 3 kişi yakalanırsa, çete suçuna dahil edebiliyoruz. Son yaptığımız düzenlemelerde, hapis cezasından kurtulamayacak noktaya getirildi" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmet Müezzinoğlu: 'Pkk Kürt Kökenli Vatandaşlarımıza Bedel Ödetiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement