Mehmet Nas Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika
Yerel

Mehmet Nas Büyükşehir Belediyespor'da

Mehmet Nas Büyükşehir Belediyespor\'da

PTT 1. Liginde iddialı bir takım kurmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

11.08.2014 10:09  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Mavi-beyazlı ekip, bu çerçevede Mehmet Nas ile 1 yıllık sözleşme yaptı.

Geçen sezon Elazığspor'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Nas ile 1 yıllık anlaşma yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, böylece kadrosunu güçlendirmeye devam etti.

Bu arada, ikinci etap hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren mavi-beyazlı takım, burada oynadığı hazırlık maçında Bandırmaspor'u Erdal Rahman ve Vagif'in 2 golü ile mağlup etti.

MEHMET NAS KİMDİR?

20 Kasım 1979 yılında Gümüşhane/ Kelkit'te doğdu. Profesyonel futbol kariyerine 1998 yılında Samsunspor'da başlayan Mehmet Nas, 2000-2004 yıllarında Samsunspor forması giydi. 2004 yılında Gençlerbirliği kulübüne transfer olan Nas, Manisaspor ile Sivasspor'un ardından Elazığspor'da forma giydi. 28 kez Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması da giyen Mehmet Nas, geçen sezon Elazığspor'un kaptanlığını da yaptı. Nas, şimdi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasını terletecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Nas Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement