Mehmet Özdilek "Takımda Bir Şeylerin Değişmesi İçin İstifa Ettim" - Son Dakika
Güncel

Mehmet Özdilek "Takımda Bir Şeylerin Değişmesi İçin İstifa Ettim"

Mehmet Özdilek "Takımda Bir Şeylerin Değişmesi İçin İstifa Ettim"

Mehmet Özdilek "Takımda bir şeylerin değişmesi için istifa ettim" Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yollarını ayıran teknik direktör Mehmet Özdilek, "Takımda bir şeylerin değişmesi ve oyuncuların kendine gelmesi için istifa ettim" dedi.

25.03.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Özdilek "Takımda bir şeylerin değişmesi için istifa ettim"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yollarını ayıran teknik direktör Mehmet Özdilek, "Takımda bir şeylerin değişmesi ve oyuncuların kendine gelmesi için istifa ettim" dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü'nün tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Özdilek, "Dün itibarıyla yönetimle görüşerek görevimizden ayrılma kararı aldık. 2,5 aydır Kayseri'deyim. Bulunduğum sürede burayı sahiplenmiş biri olarak Kayseri'de bize gösterilen sevgiye, saygıya çok teşekkür ediyorum. Futbolda nasıl beraberlikler varsa, ayrılıklar da var. Herkes iyi niyet çerçevesinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ama bazen iyi niyet yeterli olmuyor" diye konuştu.

SAİ Kayseri Erciyesspor'un bulunduğu konum itibarıyla sıkıntılı bir yerde olduğunu belirten Mehmet Özdilek, "Bir şeylerin değişmesi ve futbolcuların kendilerine gelmesi açısından bir karar vermem gerekiyordu. Futbolcuların yeni bir hikaye yazabileceklerini anlattım. Hala birçok insanın karamsar olarak gördüğü bu tablonun değişeceğine inanıyorum. Bu şekilde birçok şeyin değişeceğine inandığım için bu kararı aldığımı başkana anlattım. Futbolcuların 9 haftalık süreçte çok şey değiştireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmet Özdilek 'Takımda Bir Şeylerin Değişmesi İçin İstifa Ettim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement