Mehmet Panayırcı Vefat Etti - Son Dakika
Yerel

Mehmet Panayırcı Vefat Etti

Mehmet Panayırcı Vefat Etti

Nazilli’de Günaydın gazetesinde mesleğe başlayan ve 26 yıldır basın Danışmanlığı görevini yürüten 73 yaşındaki Mehmet Panayırcı hayatını kaybetti.

05.01.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de Günaydın gazetesinde mesleğe başlayan ve 26 yıldır basın Danışmanlığı görevini yürüten 73 yaşındaki Mehmet Panayırcı hayatını kaybetti.

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu mezunu, Mehmet Panayırcı 1942 yılında Nazilli'de doğdu. Günaydın, Hürriyet ve Tercüman gazetelerinde muhabirlik yapan Mehmet Panayırcı, meslekten emekli olduktan sonra Denizli ve Nazilli'de otellerde müdürlük görevleri yürüttü. 26 yıldır da Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP) Basın Danışmanlığı görevini sürdüren Panayırcı, evli ve iki çocuk babasıydı. Emekli gazeteci Mehmet Panayırcı, 22 ve 23. dönem Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk'ün de basın danışmanlığını da yürüttü.

Mehmet Panayırcı'nın cenazesi 6 Ocak 2015 Salı günü Merkez Koca Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Panayırcı Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement