Mehmet Pişkin 'İn İntihar Videosu Gündeme Oturdu! - Son Dakika
Teknoloji

Mehmet Pişkin 'İn İntihar Videosu Gündeme Oturdu!

Video kelimesi bizlere eğlenceyi, bilgi almayı ve hoş vakit geçirmeyi anımsatırken artık başka ve kötü olayları da çağrıştırıyor.

19.10.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Video kelimesi bizlere eğlenceyi, bilgi almayı ve hoş vakit geçirmeyi anımsatırken artık başka ve kötü olayları da çağrıştırıyor…

Tüm Türkiye'de büyük ses getiren bir intihar olayında Mehmet Pişkin 'in tercih etmiş olduğu intihar videosu büyük tartışmalara sebep oldu. ODTÜ İnşaat Mühendisi olan ve bir şirkette yazılımcı ve yönetici olarak çalışan Mehmet Pişkin 'in tercih etmiş intihar videosu yöntemi büyük ses getirdi.

Sabah intihar videosunu yayımlayan Mehmet Pişkin 'in yakınları kendisine gün içerisinde ulaşamayınca Mehmet Pişkinin Nişantaşı'ndaki evine gelerek kişinin cansız bedeni ile karşılaşınca büyük şok yaşadı. Özellikle Twitter üzerinde farklı yorumlara sebep olan bu intihar videosu sonrası yorum yapmanın şu anlık yaşanan olayın sonucu sebebi ile doğru olmadığını düşünüyorum.

Mehmet Pişkin 'in veda videosunda yapmış olduğu vasiyet açıklamasında video'da ismi geçen Berna Akçalı Gür'den de açıklama gecikmedi "Mehmet'in son arzusu bildiğiniz üzere bedeninin kadavra olarak kullanılmasıydı. Biz onun bu arzusunu yerine getirmek amacıyla Çapa Tıp Fakültesinin Anatomi Bölümü ile görüştük. Kendileri otopsi yapılmış olan bedenlerin tıp fakültesinde kadavra olarak kullanılmaya uygun olmadığını ilettiler. Ancak adli tıptaki incelemeyi yapan doktorumuz kendilerinin eğitim amaçlı kullanmak içtin tüm bedenini değil ancak topladıkları parçaların 3 ay boyunca öğrenciler tarafından incelendiğini ilettiler. Bu çerçevede Mehmet'in arzusu kısmen yerine gelmiş oldu." Şeklinde açıklama yaparken teknik ve hukuki engelleri sebebi ile Mehmet'in bedeni babasının arzusu doğrultusunda bugün İskenderun'da toprağa verildi.

Henüz 36 yaşında olan Mehmet Pişkin 'in yaklaşık 14 dakikalık veda videosu ile şimdi sizleri baş başa bırakıyor ve yorumlarınızı bekliyorum…

The post Mehmet Pişkin 'in İntihar Videosu Gündeme Oturdu! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Mehmet Pişkin \'İn İntihar Videosu Gündeme Oturdu!
Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Mehmet Pişkin 'İn İntihar Videosu Gündeme Oturdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement