Mehmet Sarı Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Politika

Mehmet Sarı Muhtarlarla Buluştu

Mehmet Sarı Muhtarlarla Buluştu

Muhtarlarla buluştuğu toplantıda 1 Kasım’da milletvekili seçildiği takdirde Amasya’da büyük bir irtibat ofisi açacağını açıklayan MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, “Herkes gelip işini orada halledecek.

23.10.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhtarlarla buluştuğu toplantıda 1 Kasım'da milletvekili seçildiği takdirde Amasya'da büyük bir irtibat ofisi açacağını açıklayan MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, "Herkes gelip işini orada halledecek. Öyle 10 kuruşluk iş için, 25 kuruş harcayıp Ankaralara gitmenin alemi yok. Vekil, aslın ayağına gelecek. Vekil asilden dua alacak" dedi.

Büyük Amasya Oteli'nde düzenlenen programda çözüm sürecine tepki gösteren Mehmet Sarı, "Bugünkü siyasi irade 13 yıldır yoruldu, hantallaştı. Artık kendi dertlerinin dışında çıkamaz hale geldi. Eğer memleketi unutmamış olsalardı en azından şu çözüm süreci denen melanetin defni hacetini sağlarlardı. Biz Güneydoğu'daki vatandaşları, Kürt vatandaşlarımızı ayırıyoruz. Bahsettiğimiz konu ihanet şebekesidir, katiller çetesidir, PKK'dır. Allah onları pür perişan eylesin diyoruz. Bu bayrak bizim diyen, bu devlet bizim diyen, bu coğrafya bizim diyen, milli ve manevi değerlerimize ehemmiyet gösteren herkes başımızın üzerinde, başımızın tacıdır. Lakin bu değerlerimize kim kem gözle bakıyorsa bilsin ki en büyük hasmımızdır" diye konuştu.

Kendisine eski milletvekili Vehbi Meşhur'u örnek aldığını, amcasının ve dayısının da muhtarlık yaptığını anımsatan Sarı, "Nasip olup 1 Kasım'da milletvekili olduğumuzda Amasya'nın problemlerini, hem bizim elimizdekileri hem de sizin hafızanızda bulunanları ortaya koyup, önceliklerini çıkarıp onların takipçisi olmak için size söz veriyorum. Beni her zaman bulabilirsiniz. Ben hiçbir muhtarımın şapkasını yere eğdirtmem. Kaşını yere düşürtmem. Onlara verdiğim sözü asla ve asla havada bırakmam" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Kadir Kutay Samsun'un da katıldığı programda tarımda yeterli desteği alamadığını öne sürdüğü Amasya'nın turizmde de hak ettiği yerde olmadığını belirten Sarı, Avrupa'daki şehirlerden örnekler vererek, "Bizim burada 2 bin 500 yıllık tarihi mağaralarımız var. Pazarla pazarlayabildiğiniz kadar. Onun için ilk öncelikli iş olarak Amasya'mızda turizmin geliştirilmesi lazım" açıklamasında bulundu.

Bahçeleriçi Mahallesi ve Gözlek köyü muhtarları Sarı'ya duydukları güveni anlatırken, Abacı Köyü Muhtarı Musa Çelebi de, "Mehmet beyi geçen seçimde tanıdık. Gerçekten Amasya'ya yakışır bir milletvekili olacağına inandık. Onun için destekliyoruz" ifadelerini kullandı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mehmet Sarı Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement