Mehmet Tahmazoğlu Oyunu Kullandı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Tahmazoğlu Oyunu Kullandı

Mehmet Tahmazoğlu Oyunu Kullandı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 26’ncı Dönem Milletvekili Genel seçimleri için sandık başına giderek, ailesi ile birlikte oyunu kullandı.

01.11.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 26'ncı Dönem Milletvekili Genel seçimleri için sandık başına giderek, ailesi ile birlikte oyunu kullandı.

Küçük Kızılhisar Mahallesinde bulunan Şenel-Sabri Turan Ortaokulu'na ailesi ile birlikte gelen Tahmazoğlu oyunu kullanarak seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Okula oy kullanmaya gelen vatandaşlar tarafından karşılanan Tahmazoğlu çocuklarla da yakından ilgilendi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Tahmazoğlu, "Seçimler demokrasinin bir göstergesi. Vatandaş tercihini kendisini yönetecek kişelire bu seçimlerle hür iradesiyle seçiyor. 1 Kasım seçimleri de inşallah 2023 hedeflerine, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılına giden rotayı belirleyecektir. Millet iradesinin sandığa doğru bir şekilde yansıyacağını, milletimizin istikrardan yana, ülkemizin gelişmesinden yana, oy kullanacaklarını ümit ediyorum. Milletin iradesine her zaman saygılıyız. 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Tahmazoğlu oyunu kullandıktan sonra, sandıkları gezerek görevlilere çalışmalarından dolayı kolaylıklar diledi. Tahmazoğlu daha sonra ilçe genelindeki oy kullanılan okulları ziyaret etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Tahmazoğlu Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement