Mehmet Topal, Fenerbahçe'yle 2 Milyon 250 Bin Euro'ya Anlaştı - Son Dakika
Spor

Mehmet Topal, Fenerbahçe'yle 2 Milyon 250 Bin Euro'ya Anlaştı

Fenerbahçeli Mehmet Topal, yıllık 2 milyon 250 bin Euro'luk maaşla kulübünün yeni 3 teklifini kabul edecek. İmza bu hafta atılacak.

30.05.2016 10:04  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

F.Bahçe ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak olan tecrübeli futbolcunun yıllık ücreti 2 milyon 250 bin Euro'ya çıkarılacak.

İMZA BU HAFTA

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi sona eren Mehmet Topal ile bu hafta içinde yeni sözleşme imzalayacak. Daha önce yöneticilerle yaptığı görüşmede, sarı-lacivertli takımda devam etmek istediği mesajını veren ve beklemeye geçen tecrübeli futbolcu ile 3 yıllık yeni kontrat yapılacağı öğrenildi.

200 BİN EURO ZAM

2 milyon 50 bin Euro olan yıllık ücreti 2 milyon 250 bin Euro'ya çıkarılacak olan Topal'ın 10 bin Euro'luk maç başı ücreti de devam edecek. Topal, 4 sezondur Fenerbahçe forması giyiyor.

(Sabah)

Mehmet Topal, Fenerbahçe\'yle 2 Milyon 250 Bin Euro\'ya Anlaştı

Son Dakika Spor Mehmet Topal, Fenerbahçe'yle 2 Milyon 250 Bin Euro'ya Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement