Mehmet Topal'ın Aracına Ateş Açıldı - Son Dakika
Spor

Mehmet Topal'ın Aracına Ateş Açıldı

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal'ın aracına ateş açıldı. Aracın içinde genç futbolcu Uygar Mert Zeybek de bulunuyordu. İki oyuncunun da durumu iyi.

11.08.2015 14:45  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan sabah idmanının ardından, Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Topal, saldırı sonrası Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Uzun süre polis merkezinde kalan Topal, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü'nün aracı ile çıkarıldı.

KURŞUN CAMDAN İÇERİ GİRMEDİ

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, takım arkadaşı Mert Uygar Zeybek ile aracıyla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. 34 SMS 05 plakalı aracın ön camına isabet eden kurşun, camın kurşun geçirmez olması nedeniyle içeriye ulaşamadı. Saldırı sonrası polisi arayan Topal, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada uzun süre olaya ilişkin ifade verdi. Fenerbahçeli yöneticiler de Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek Topal'a destek oldu.

SORUŞTIRMA BAŞLATILDI

Basın mensupları da ünlü futbolcudan konuya ilişkin bilgi almak için Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bekledi. Topal'ın görüntü vermek istemediği bu nedenle İlçe Emniyet Müdürü'nün makam aracı ile dışarı çıkarıldığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA:

Fenerbahçe Kulübü, Mehmet Topal'a yapılan silahlı saldırının hemen ardından açıklama yaptı.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün açıklaması...

"4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal'ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı sabah idmanının ardından, oyuncumuz Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır.

CAMLAR KURŞUN GEÇİRMEZ

Oyuncumuz bu silahlı saldırıda aracının camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesinde büyük bir şans eseri yara almamıştır.

Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Ard arda gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz. Fail ya da faillerin en kısa süre içinde bulunup adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

BAŞVURULARIMIZIN HÂLÂ SONUÇLANMAMASINI...

Daha önce faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hâlâ sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız.

Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncumuz Mehmet Topal ve ailesine ve tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

TFF'DEN KINAMA

TFF'den yapılan açıklamada; "A Milli Takımımızın ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün oyuncularından Mehmet Topal'a arabasıyla seyir halindeyken yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diliyoruz. Bu saldırıyı sadece A Milli Takımımızın ve güzide bir kulübümüzün bir oyuncusuna değil, Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyor ve sorumluların yakalanıp bir an önce hak ettikleri cezayı almalarını temenni ediyoruz." denildi.

Mehmet Topal\'ın Aracına Ateş Açıldı

Son Dakika Spor Mehmet Topal'ın Aracına Ateş Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (84)

  • Okan: Saldiri sonrası Gokhan Töre nin gözaltına alındığı soyleniyor 31 12 Yanıtla
  • Ferhat: ÜLKE ŞİKECİLERİ KABUL ETMİYOR FENERBAHÇE BU ÜLKENİN YÜZ KARASIDIR ARTIK KABUL EDİN BUNU . FAKAT YANLIS BIR TUTUM SİLAHLA ÇÖZÜMLENMEZ GEÇMIŞ OLSUN 24 15 Yanıtla
  • Karşıyaka: PKK DAN DOLAYI GUNDEME GELMEYEN LAZ MAFYALARININ YAPTIKLARI PKK TERÖRUNDEN FARKI YOK 18 21 Yanıtla
  • Trabzonlu: Hadi bunuda mı biz yaptık anlayın artık fb bu memleketin lanet takımı 13 23 Yanıtla
  • Vatansever: YAHUDILERDEN SONRA EN BÜYÜK LOBISI OLAN LAZLARDIR 31 1 Yanıtla
  • tss: şu ülkenin haline bakın.hergün sacma sapan olaylar.avrupaya gitme şansım olsa bir saniye durmam.hemende tc vatandaşlıgından cıkarım 13 18 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Tabelada ne yazarsa yazsın TÜRKİYE NİN tartışmasız en büyük klübü FENERBAHÇE dir. Geçen seneki silahlı saldırı FB şampiyonluğa koşar adım giderken önünü kesmiştir. Rakip gs kötü giderken hakem desteğinide alıp rahat bir sezon geçirmiş hatta sezon boyunca kırmızı dahi görmemiştir. 24 7 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Yaa rab şu fb ne büyük takım herkes bir tarafından çekiyor ama o dimdik ayakta ve gülümsüyor 17 9 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Tabelada ne yazarsa yazsın TÜRKİYE NİN tartışmasız en büyük klübü FENERBAHÇE dir. Geçen seneki silahlı saldırı FB şampiyonluğa koşar adım giderken önünü kesmiştir. Rakip gs kötü giderken hakem desteğinide alıp rahat bir sezon geçirmiş hatta sezon boyunca kırmızı dahi görmemiştir. Bunu yunanı fransızı bile yapamamıştı 14 11 Yanıtla
  • GERCEK: BU ÜLKENİN EN EFENDİ EN BEYFENDİ FUTBOLCUSU GEÇMİŞ OLSUN 22 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos maçı öncesi son antrenmanını tamamladı
    23:29 Fenerbahçe, Olympiakos maçı öncesi son antrenmanını tamamladı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi Olympiakos ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İdmanda teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde oyuncular koşu, ısınma, çabukluk ve taktiksel çalışmalar yaptı.

  • Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Eurocup finalinde ikinci oldu
    23:25 Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Eurocup finalinde ikinci oldu

    Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Eurocup finalinde London Lions'a 81-70 mağlup olarak ikinci oldu. İlk periyodu 23-17 mağlup tamamlayan Beşiktaş, devreye de 45-35 yenik girdi. 3. periyodu da 60-55 geride tamamlayan Beşiktaş, hakemlerin de kötü yönetimiyle rakibine mağlup olarak ikinciliği elde etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    22:43 Bitexen Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu, pas ve taktik çalışmaları yaptı. Ayrıca, antrenman öncesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

  • Cristiano Ronaldo Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı
    21:57 Cristiano Ronaldo Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı

    Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ramazan Bayramı'nı kutladı. Ronaldo, tüm takipçilerine neşe, huzur ve mutluluk diledi. Bu sezon Al Nassr formasıyla 56 maça çıkan 39 yaşındaki futbolcu, 50 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.


Advertisement