Mehmet Topal'ın Menajeri: Yapılan Açıklamalar Oyuncumu Zan Altında Bıraktı - Son Dakika
Spor

Mehmet Topal'ın Menajeri: Yapılan Açıklamalar Oyuncumu Zan Altında Bıraktı

Şenol Güneş'in transfer açıklamalarıyla ilgili olarak konuşan Mehmet Topal'ın menajeri, "Yapılan transfer açıklamaları oyuncum Mehmet Topal'ı zan altında bırakmıştır." diyerek eleştirdi.

04.12.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığına dair çıkan haberlere menajeri Batur Altıparmak'tan yanıt geldi.

İşte Mehmet Topal'ın menajerinden yapılan açıklama:

"ZAN ALTINDA BIRAKMAYA YÖNELİK"

"Dün gece oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra geriye dönük transfer sürecini kapsayarak yapılan açıklamalara istinaden yapılan yorumlar isim vermeden de olsa bize teklif yapıldığı için temsilcisi olduğumuz Mehmet Topal'ı zan altında bırakmaya yöneliktir. Ancak spor kamuoyu şu gerçekleri iyi bilmelidir.

"KİMSEYLE MASAYA OTURMADIK"

1- Mehmet Topal için 2 büyükler dışında Avrupa'dan da 2 kulüp 'teklif yapma isteğinde' olduklarını tarafımıza iletti.
2- Transfer döneminde de öcenliğimizin ve en büyük isteğimizin Fenerbahçe'de kalmak olduğunu, görüşmelerin sürdüğü dönemde anlaşma sağlanamazsa tekliflerin rakamsal boyutlara dökülebileceğini belirttik.
3- Transfer döneminde Milli Takımda olan sporcumuzu transfer polemiklerine sokmamak için tarafımıza ısrarla yapılan görüşme ve rakam sorma taleplerine rağmen 'Önceliğimizin Fenerbahçe olacağını ancak anlaşamazsa görüşebileceğimizi' ilettik.
4- Fenerbahçe ile anlaştık ve bunun haricinde kimseyle masaya oturmadık.
5- Mehmet Topal futbol hayatını Fenerbahçe'de tamamlamak istiyor ve ismi verilmeden de olsa üstü kapalı şekilde oyuncumuzun bu tarz olayların içine çekilmesi üzücü... Olay bizim açımızdan tüm çıplaklığıyla ve gerçekleriyle böyledir.
Kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

Mehmet Topal\'ın Menajeri: Yapılan Açıklamalar Oyuncumu Zan Altında Bıraktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mehmet Topal'ın Menajeri: Yapılan Açıklamalar Oyuncumu Zan Altında Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement