Mehmet Turgut'a Avusturya'da Yeniden Altın Madalya - Son Dakika
Kültür Sanat

Mehmet Turgut'a Avusturya'da Yeniden Altın Madalya

Mehmet Turgut\'a Avusturya\'da Yeniden Altın Madalya

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle, birçok uluslararası yarışmada ödüllere layık görülen başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

22.04.2014 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Turgut; Contemporary Art İstanbul'da yoğun ilgi toplayan Leonardo da Vinci'nin kadın portrelerine odaklanarak çektiği "Single Ladies" adlı portrelerinden Mona Lisa olarak da bilinen "La Giaconde" temalı fotoğraf ile Avusturya'da düzenlenen ve dünyanın en prestijli fotoğraf yarışmalarından olan Trierenberg Super Circuit'de "Özel Temalar/Kapak Görselleri" dalında bir kez daha altın madalyaya layık görüldü.

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle, birçok uluslararası yarışmada ödüllere layık görülen başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Mehmet Turgut'un, 8. Contemporary Istanbul kapsamında, sergilediği 4 eserlik "Single Ladies" serisinde; Rönesans'ın büyük ustası Leonardo da Vinci'nin "kadın portrelerine" odaklanarak, geçmiş ve bugün arasındaki sürekliliğin sorgulamasına giriştiği çalışması başarılı fotoğrafçıya ödül getirdi.

Turgut, Mona Lisa olarak da bilinen "La Giaconde" temalı fotoğraf ile Avusturya'da düzenlenen ve dünyanın en prestijli fotoğraf yarışmalarından olan Trierenberg Super Circuit'de "Özel Temalar/Kapak Görselleri" dalında bir kez daha altın madalyaya layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Mehmet Turgut'a Avusturya'da Yeniden Altın Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement