Mehmetçiğe Dualı Destek - Son Dakika
Güncel

Mehmetçiğe Dualı Destek

Siirt İl Müftülüğü, DAEŞ'e yönelik "Fırat Kalkanı" operasyonuna katılan askerler için Kuran kurslarında Fetih Suresi okutturdu.

24.08.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt İl Müftülüğü, DAEŞ'e yönelik "Fırat Kalkanı" operasyonuna katılan askerler için Kuran kurslarında Fetih Suresi okutturdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu'na Kuran kursu öğrencileri dua ederek, destek verdi.

Siirt İl Müftülüğü Şube Müdürü Zeki Dildırım AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cerablus'a düzenlen harekatın muzaffer olması için Kuran kurslarında Fetih Suresi okutturduklarını belirterek, "Cenabı Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Yurdumuzu bütün milletimizi afetlerden, musibetlerden, kötülüklerden muhafaza eylesin." dedi.

Hacı Abdullah Aydın Yatılı Kuran Kursu Yöneticisi Fasih Harun Karataş ise TSK'nın başarılı olması için dua ettiklerini belirterek, "Ordumuzun başarısı ve selameti için Fetih Suresi okuyoruz. İnşallah Allah, ordumuzu zafere ulaştıracaktır." dedi

Kuran kurslarında öğrenciler de Mehmetçiğin başarısı için dua ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mehmetçiğe Dualı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement