Mehmetçik Çocuklarla Uçurtma Uçurdu - Son Dakika
Yerel

Mehmetçik Çocuklarla Uçurtma Uçurdu

Mehmetçik Çocuklarla Uçurtma Uçurdu

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü kapsamında Uşak'ta uçurtma şenliği yapıldı.

16.04.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü kapsamında Uşak'ta uçurtma şenliği yapıldı.

Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından Karaağaç Göleti'nde, Uşak Üniversitesi Okul öncesi Uygulama Anaokulu ve Kreşi'nde eğitim gören çocuklara yönelik uçurtma şenliği etkinliği yapıldı. Kreş öğrencilerinin anne babalarıyla  katıldığı şenlikte, jandarma personeli çocuklar için üzerinde Türk bayrağı bulunan uçurtmalar hazırladı.

Uçurtmaların gökyüzüne salınmasıyla renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü etkinlikle ilgili AA muhabirine verdiği bilgide teşkilatın 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla il genelinde çeşitli etkilikler düzenlediklerini belirterek, "Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında daha önce huzur evinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik, hatıra ormanı oluşturduk, şimdi de çocuklarımız için uçurtma şenliği düzenledik. Halkımızla iç içe etkinlikler düzenlemeye  özen gösteriyoruz. Bu gün burada çocuklarımız asker ağabeyleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı, onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor" dedi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mehmetçik Çocuklarla Uçurtma Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement