Mehmetçik'e Mektup Morali - Son Dakika
Güncel

Mehmetçik'e Mektup Morali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Mehmetçik'e gönderilen koliler -Askerin açıklaması -Gönderilen mektup ve erzaklardan görüntü -Bir askerin mektubu okuması Mehmetçik'e mektup morali Bolulu vatandaşlar, terör operasyonlarında görev alan askerlere, hazırladıkları yiyecekler ve gönderdikleri mektuplarla destek oldu Bolulu vatandaşlar, terör operasyonlarında görev alan askerlere, hazırladıkları yiyecekler ve gönderdikleri mektuplarla destek oldu.

23.04.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Mehmetçik'e gönderilen koliler

-Askerin açıklaması

-Gönderilen mektup ve erzaklardan görüntü

-Bir askerin mektubu okuması Mehmetçik'e mektup morali

Bolulu vatandaşlar, terör operasyonlarında görev alan askerlere, hazırladıkları yiyecekler ve gönderdikleri mektuplarla destek oldu

Bolulu vatandaşlar, terör operasyonlarında görev alan askerlere, hazırladıkları yiyecekler ve gönderdikleri mektuplarla destek oldu.

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Bolulu vatandaşlar, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kahramanca görev yapan Mehmetçik'e hazırladıkları yiyecekleri, çocuklar ise yazdıkları duygu dolu mektupları gönderdi.

Güvenlik kaynakları, bir askerin konuyla ilgili duygularını aktardığı görüntüyü de paylaştı.

Şırnak Beytüşşebap'ta 2011'de çatışmada yaralanan ve halen görevine devam eden asker, vatandaşların ilgisi ve çocukların mektuplarının güvenlik güçleri için moral kaynağı olduğunu belirtti.

Mehmetçik\'e Mektup Morali
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mehmetçik'e Mektup Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement