Mehmetçik Vakfı'ndan Mevlit - Son Dakika
Yerel

Mehmetçik Vakfı'ndan Mevlit

Mehmetçik Vakfı\'ndan Mevlit

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği, Ramazan ayı münasebetiyle Cuma namazı öncesinde tüm şehitler, gaziler, Mehmetçikler ve bağışçılar için Ulugazi Camisi’nde mevlit okuttu.

01.07.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği, Ramazan ayı münasebetiyle Cuma namazı öncesinde tüm şehitler, gaziler, Mehmetçikler ve bağışçılar için Ulugazi Camisi'nde mevlit okuttu.

Mevlit programı öncesinde açıklamalarda bulunan TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr. E. Tnk. Kur. Albay İbrahim Yıldırım, "İçinde bulunduğumuz haftada İstanbul'da yaşanan terör saldırısında bu milletin masun evlatları şehit oldu. Bölücü terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede güvenlik kuvvetlerimiz vatan, millet ve namus uğruna ulaşılabilecek makamların en yücesi olan şehadet mertebesine ulaşmak ve atalarına layık olmak için mücadeleyi sürdürüyorlar. Bugün bizlere düşen görev, tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de saygıyla anarken milli birlik ve beraberliğimizi birbirimize sarılarak herkese göstermektir" dedi.

Mehmetçik Vakfı'nın her yıl düzenli olarak mevlit faaliyetlerini icra ettiğini belirten Yıldırım, "Bu yılda Ramazan Bayramı öncesi şehitlerimiz, merhum Mehmetçiklerimiz ve bağışçılar için 7 ilde mevlit programları gerçekleştirdik. Türk milletimizin bin yıldan daha hayırlı bu Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Başta ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden Mehmetçiklerimizi ve bağışçılarımızı dualarla yad ediyoruz" diye konuştu.

Mevlid-i Şerif programına gelen vatandaşlara lokum ikram edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmetçik Vakfı'ndan Mevlit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement