Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Yıldırım'dan, Hızal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Yıldırım'dan, Hızal'a Ziyaret

Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi İbrahim Yıldırım, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti.

27.03.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi İbrahim Yıldırım, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti.

Yıldırım, dernekte düzenlenen toplantıda, vakfın kurulduğu günden bugüne, 43 bin 689 kişiye destek sağladığını söyledi.

Hızal'a, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi veren Yıldırım, "Halen 8 bin 866 kişi her ay vakfımızın sürekli yardımı yardım almaktadır. Bir sefere mahsus olmak üzere, şehit olan veya vefat eden 269 Mehmetçiğin ailesine vakfımız tarafından yardım yapılmıştır" diye konuştu.

Yıldırım, Sivas'ta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi vererek, şunları kaydetti:

"Sivas ilinde vakfımız kuruluşundan bugüne kadar 111 şehit ailesi ve 158 vefat ailesi olmak üzere 269 aileye vakfımız tarafından yardım yapılmıştır. Halen 30 gazi Mehmetçiğe ve 53 engelli Mehmetçiğe aylık bakım yardımı yapılmaktadır. Ayrıca 12 Mehmetçik çocuğuna aylık olarak bakım ve öğrenim yardımı yapılmaya devam edilmektedir."

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hızal da Mehmetçik Vakfı'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Yıldırım'dan, Hızal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement