Mekke Kur'an-ı Kerim Kursu'nsan Yılsonu Bitirme Programı - Son Dakika
Yerel

Mekke Kur'an-ı Kerim Kursu'nsan Yılsonu Bitirme Programı

Mekke Kur\'an-ı Kerim Kursu\'nsan Yılsonu Bitirme Programı

ı Kerim Kursu okul öncesi eğitimi sınıfları yıl sonu kapanış programı tertipledi.

07.06.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ı Kerim Kursu okul öncesi eğitimi sınıfları yıl sonu kapanış programı tertipledi.

Çorlu İlçe Müftülüğü Toplantı ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Çorlu İlçe Müftü Vekili Mehmet Bican, minik öğrenciler, veliler ve misafirler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program, çocukların misafirleri birlikte karşıladıkları şiirlerle başladı. Minikler tarafından yapılan Tevbe Duası ve Kur'an- ı Kerim tilavetleri sonrasında sunulan Mekke Kur'an Kursu Okul Öncesi Sınıflarının tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisi ise misafirler tarafından ilgi ile izlendi.

İstiklal Marşı'nın yazılma sürecini, milli ve manevi değerleri konu edinen Mehmet Akif Ersoy, Hasta Ziyareti, Bayram Ziyareti ve Sema Gösterisini de sunan minik öğrenciler, izleyicilerden tam not aldı. Program, çocukların hazırladıkları ilahiler ve şiirleri sunmaları ile devam etti. Çorlu İlçe Müftü Vekili Mehmet Bican yaptığı kapanış konuşmasında sabırlı ve özverili çalışmalarından ötürü tüm Kur'an Kursu Öğreticilerine teşekkür etti.

Okul öncesi eğitimin önemine de değinen Mehmet Bican'a Mekke Kur'an Kursu Okul Öncesi Eğitimi Sınıfları adına çiçek takdim edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mekke Kur'an-ı Kerim Kursu'nsan Yılsonu Bitirme Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement