Mektup Arkadaşları Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mektup Arkadaşları Buluştu

Mektup Arkadaşları Buluştu

Antalya il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Görünmez Arkadaş” mektuplaşma projesi Demre Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında uygulandı.

26.05.2016 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Görünmez Arkadaş" mektuplaşma projesi Demre Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında uygulandı.

il Milli Eğitim Müdürlüğü, Demre Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında "Görünmez Arkadaş" mektuplaşma projesini başlattı. Proje kapsamında hiç birbirlerini tanımayan 4'er öğrenci mektuplaşmaya başladı. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan proje mektup arkadaşlarının bir araya gelmesi ile sona erdi. Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilk olarak Demre Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Birbirlerini ilk defa gören öğrenciler, önce isim vermeksizin mektuplarındaki tasvirlere göre mektup arkadaşlarını tanımaya çalıştılar. Güçlü tasvirleri sayesinde her öğrenci mektup arkadaşını kolayca buldu.

Ardından Demre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mektup Arkadaşları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement