Mektupla Nişanlandığını Öğrenen Dedenin 67 Yıllık Mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Mektupla Nişanlandığını Öğrenen Dedenin 67 Yıllık Mutluluğu

Askerdeyken aldığı mektupla nişanlandığını öğrenen 94 torun sahibi 87 yaşındaki Mehmet Rıza Ünal, 57 yıldır eşiyle mutlu bir hayat sürdürüyor.

14.02.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Askerdeyken aldığı mektupla nişanlandığını öğrenen 94 torun sahibi 87 yaşındaki Mehmet Rıza Ünal, 57 yıldır eşiyle mutlu bir hayat sürdürüyor.

Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İskenderun'da vatani görevi yaparken annesinin beğendiği kızla nişanlandığını ve askerden döndükten sonra düğün yaptıklarını söyledi.

Eşini çok sevdiğini ve kıymetini bildiğini ifade eden Ünal, evlilik hikayesini şöyle anlattı:

"Ben askerdeyken bana bir mektup geldi. Bana bir tane kızı nişanladıklarını söylediler. Bu kızın Hatice olduğunu öğrenince çok sevindim. Hacı Salih'in kızıydı ve biz onların ailesiyle kirve de olurduk. Askerden geldikten bir müddet sonra düğünümüzü yaptık ve evlendik. 87 yaşındayım. 67 yıldır hanımla beraber yaşıyoruz. Allah'a çok şükür memnunum. Ara sıra aramızda çatışma olsa da bu çatışma sevgi dolu bir çatışmadır. Yeni evlenenler birbirlerini saysın, sevsin ve kıymet versin. Hanımımla birbirimizi çok seviyoruz ve inşallah yaşadığımız sürece beraber olacağız."

Eline aldığı tespihle torunlarını sayan Ünal, 5'i kız 10 çocuğundan ve onların çocuklarından 94 torunu olduğunu belirtti.

Temelleri sağlam bir toplum için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dindar bir gençlik" vurgusunu önemsediklerini anlatan Ünal, "Eşler, birbirini sevenler bir gün değil her zaman birbirini hatırlasın ve kıymet bilsinler. Aileler çocuklarını eğitsinler, birbirini sevsinler. Dindar bir gençlik için herkes çocuğunu iyi bir şekilde ve terbiye üzerine yetiştirsin" ifadelerini kullandı.

Torunlarının torununu görmekte mutluluk duyduğunu belirten Hatice Ünal da eşinin kendisine Sevgililer Günü dolayısıyla çiçek aldığını ve birbirlerini çok sevdiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mektupla Nişanlandığını Öğrenen Dedenin 67 Yıllık Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement