Melahat Ongun'a Başkanlık Görevi - Son Dakika
Yerel

Melahat Ongun'a Başkanlık Görevi

Melahat Ongun\'a Başkanlık Görevi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi Başkanlığı'na emekli öğretmen Melahat Ongun seçildi.

17.09.2013 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi Başkanlığı'na emekli öğretmen Melahat Ongun seçildi.

Olağanüstü Genel Kurula giden ve tek liste halinde gerçekleştirilen seçimle dernek yönetimi değişti. Dernek binasında yapılan genel kurulda Melahat Ongun'un başkan adayı olarak katıldığı seçimde tek liste oylandı.

Seçim sonucunda Melahat Ongun oybirliğiyle başkanlığa getirilirken yeni yönetim kurulu üyeliklerine Ali Akyol, Cüneyt Kaya, Ahmet Işık, Nilgün Bezik seçildi. Denetim Kurulu Tuna Belikara, Ahmet Gök, Selami Bayrak isimlerinden oluşurken, Sabahattin Gülhan, Ali Ünal ve Emine Nurlu ise Disiplin Kurulu'na giren isimler oldu.

Başkanlığı üstlenen Melahat Ongun yaptığı açıklamada, "Tüm şehit ailelerini ve gazilerimizi sevgiyle kucaklamak, onların birlik ve beraberliklerini sağlamak, sorunlarını çözmeye çalışmak, gerekli yasal düzenlemelere katkı sunmak, sosyal hayatlarında yardımcı olmak ve bir aile çatısı oluşturmak için bu kutsal görevi hiç düşünmeden seve, seve üstlenmiş bulunuyorum. Şehit aileleri ve gazilerimizin de destekleri ile bu büyük aileyi her zeminde güçlendirmek, her alanda en iyi şekilde temsil etmenin çabası içinde olacağım. Bu kutlu görevde güçlü ailemizin onurlu ve yürekli üyelerinin desteklerini daima arkamda göreceğimden kuşkum yok" dedi.

Ongun, 9 Ocak 2003 tarihinde Malatya Akçadağ mevkisinde iki F-4 savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında çarpışarak kaza yaptığı olayda oğlu Üsteğmen M. Fatih Ongun'u şehit verdiğini, bu büyük acıyı unutmanın mümkün olmadığını, bu vesileyle öğretmenlik hayatı boyunca hep çocukları kendi evladı gibi sevdiğini anlattı. Ongun, "Biliyorum ki hepimizin hikayesi farklı ama acımız aynı. Biliyorum ki bu seçkin topluluğun acısı kadar yüreği de büyük. İşte böylesi kutsal bir kuruma temsil makamında hizmet etme şansını bana layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, onları asla yalnız bırakmayacağım" mesajı verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melahat Ongun'a Başkanlık Görevi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement