Melih Benderoğlu 'Türk Kuaför Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Melih Benderoğlu 'Türk Kuaför Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Melih Benderoğlu \'Türk Kuaför Dünya Şampiyonası\'na Hazırlanıyor

Geçen Kasım ayında Almanya-Nürnberg’te düzenlenen Avrupa Kuaförler Yarışması’nda şampiyon olan Türk kuaför Melih Benderlioğlu, Fransa’nın Başkenti Paris’te yapılacak olan Dünya Kuaförler Şampiyonası’na hazırlanıyor.

23.05.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen Kasım ayında Almanya- Nürnberg'te düzenlenen Avrupa Kuaförler Yarışması'nda şampiyon olan Türk kuaför Melih Benderlioğlu, Fransa'nın Başkenti Paris'te yapılacak olan Dünya Kuaförler Şampiyonası'na hazırlanıyor.

On yıldan beri Almanya Düsseldorf'ta kuaförlük yapan ve 28 yaşında birçok usta rakibini eleyerek Avrupa şampiyonu olmayı başaran Kütahyalı Türk genci Melih Benderlioğlu, şimdide Fransa'nın Başkenti Paris'te Eylül ayında yapılacak olan Dünya Kuaförler Şampiyonası'na hazırlandığını söyledi.

Şampiyonluğuyla mesleğinde kendisini kanıtlayan Melih Benderlioğlu, kendisini geliştirmeye çalışan kuaför arkadaşlarını da unutmadı. Onlar için kurslar vererek tecrübelerini paylaşmaya başladı. Nadi Toksoy tarafından Antalya'ya davet edilen Benderlioğlu saç kesimi ve boya teknikleri üzerine meslektaşlarına kurs verdi. 2015-2016 ilkbahar yaz modasını sahne şovlarıyla sergileyen Benderlioğlu aynı kursu 28-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Moskova İnternational Arena'da Rus ve Avrupalı meslektaşları için verecek.

Avrupa şampiyonluğu ve mesleki tecrübede paylaşımcığıyla öne çıkarak Türklerin gurur kaynağı haline gelen Melih Benderlioğlu, Fransa'nın Başkenti Paris'te Eylül ayında yapılacak olan Dünya Kuaförler Şampiyonası hazırlık çalışmaları hakkında şunları söyledi: "Çok genç olmama rağmen büyük bir azimle çalıştım ve bu başarıyı elde ettim. Tabii ki bu yolda bana önce ailem ve patronum büyük destek sağladılar. Onlara çok şey borçluyum. Geçtiğimiz günlerde Antalya'daki meslektaşlarıma saç kesimi ve boyaması üzerine kurs verdim. Bu bir kurstan ziyade tecrübelerimin paylaşımıydı. Oradaki tecrübeli meslektaşlarımla bir arada olmak benim için gurur vericiydi. Şimdi ise önce Moskova'ya sonra Eylül ayında Paris'te yapılacak olan dünya şampiyonasına hazırlanıyorum. Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak olan Dünya Kuaförler Şampiyonası'na Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda Almanya adına yarışacağım. Bu sektördeki önemli markalardan olan Schwarzkopf bana boyalar konusunda sponsor oldu. Her şey şimdilik çok güzel gidiyor. Almanya'da doğmuş Kütahyalı bir Türk genci olarak Almanya'yı ve Türkleri temsil etmek beni son derece gururlandırıyor." (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melih Benderoğlu 'Türk Kuaför Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement