Melih Gökçek'den Cengiz Topel'e 2. Hamle - Son Dakika
Güncel

Melih Gökçek'den Cengiz Topel'e 2. Hamle

Melih Gökçek\'den Cengiz Topel\'e 2. Hamle

Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun Cengiz Topel Yıldırım'ı CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterileceğinin ortaya çıkması üzerine tam iki yıl sonra "2009-2011" dönemindeki uygulamalarından dolayı Disiplin Kurulu'na...

06.09.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun Cengiz Topel Yıldırım'ı CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterileceğinin ortaya çıkması üzerine tam iki yıl sonra "2009-2011" dönemindeki uygulamalarından dolayı Disiplin Kurulu'na sevk etmesi dikkat çekti Ankaragücü'nün eski başkanlarından Cengiz Topel Yıldırım'ın CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterileceğinin basına yansıması hem siyasi kulisleri hem de futbol kulislerini hareketlendirdi. Yıldırım'ın adaylık konusunda adının geçmesiyle Ankaragücü'nün transfer yapmasına engel olan borcun bir kısmı Gökçeklerin talimatıyla hemen ödendi. Ödemenin kim tarafından ve hangi kaynaktan yapıldığı açıklanmazken, bu defada Yıldırım'ın kulüpten ihracı için düğmeye basıldı.

Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun Cengiz Topel Yıldırım'ı CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterileceğinin ortaya çıkması üzerine tam iki yıl sonra "2009-2011" dönemindeki uygulamalarından dolayı Disiplin Kurulu'na sevk etmesi dikkat çekti.

Cengiz Topel Yıldırım hakkında "kulüp aleyhine icra takibinde ve kulüp aleyhine cezai sorumluluğu gerektiren eylemlerde bulunduğu, Robert Vittek, Jon Rajnoch, Marek Sapara, Sestak Stansilav isimli futbolcuların maliyetlerinin çok altında satılması neticesinde kulübün mali olarak zarara uğrattığı" iddia ediliyor.

MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Disiplin Kurulu tarafından Cengiz Topel Yıldırım'a suçlamalara ilişkin tebligat gönderilerek, tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içerisinde hakkındaki suçlamalarla ilgili savunması istendi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Melih Gökçek'den Cengiz Topel'e 2. Hamle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement