Melih Gökçek Twitter Hesabını Hack'layenleri Buldu - Son Dakika
Teknoloji

Melih Gökçek Twitter Hesabını Hack'layenleri Buldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek geçen günler içerisinde yapılan Twitter hesabını ele geçirenlerle buluştu.

06.07.2014 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek geçen günler içerisinde yapılan Twitter hesabını ele geçirenlerle buluştu.

Geçen günler  Siber Ergenekon adı ile anılan bir takım hacker grup Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in resmi Twitter hesabını hacklamiş ve özel görüşmelerinin bir parçasını yayınlamıştı. Başkan bu saygısız duruma tepki olarak tavrını yansıtmıştı ve twitter hesabını hackleyenleri bulacağını açıklamıştı.

Melih Gökçek ve Ergenekon Tim'inden bir fotoğraf

Profillerini Siber Ergenekon olarak tanıtan gençleri evine çağıran Gökçek, "ben bunu sizin gençliğinize veriyorum. Enerjinizi vatanınız milletiniz için harcayın" dedi. Siber Ergenekon Timi de Gökçek'ten yaptıklarından saygısızlıktan dolayı özür diledi.

Yapılan görüşmede gruptan bir gençle poz veren Gökçek, fotoğrafı yine Twitter hesabından yayınladı. Gökçek fotoğraf ile birlikte "beni hackleyen genç delikanlı ile sohbet ettik. Sevdim onu" diye tweet attı.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Melih Gökçek Twitter Hesabını Hack'layenleri Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement