Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı Yenileniyor

Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı Yenileniyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilçe girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı için yenileme çalışması başlatıldı.

21.06.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, ilçe girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı için yenileme çalışması başlatıldı. Burhaniye Belediyesi, şehir genelinde yol yapım çalışmalarına devam ederken Burhaniye girişinde yer alan Kuva-yi Milliye Anıtı ile Karınca Deresi arasındaki yoluda yenilemeye başladı.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından refüjde çalışmalar başlarken Fen İşlerinden sonra bölgeye, Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü girerek bölgenin çehresini değiştirecek bir çalışma başlattı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarının yapılacağı yoldaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Necdet Uysal, yolda devam eden çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini ifade ederken, çalışmalar bittiğinde Burhaniye'nin girişinde yer alan bu bölgenin ilçenin vizyonuna uygun bir görünüme kavuşacağını belirtti.

BÜYÜKŞEHİR ASFALT YOL İÇİN İHALEYİ YAPTI

Burhaniye'nin en büyük yollarından biri olan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı yeni halini almaya başladı. Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından orta orta kaldırım için bordür çalışması başlatılan yolda Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından da yeşil alan ve peyzaj düzenlemesi yapılacak. Bu kapsamda bisiklet yolu, yan tarafında yeşil alan, yaya kaldırımları ile Burhaniye'nin çehresine yakışacak modern bir görünüm oluşturulacak. Ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt yol ihalesi yapılırken, ihale sürecinin sonuçlanmasının ardından yol yapım çalışmasına başlanarak Karınca Deresi Köprüsüne kadar sıcak asfalt yapılacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement