Melikgazi Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Mustafa Hashalıcı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Mustafa Hashalıcı Açıklaması

Melikgazi Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Mustafa Hashalıcı Açıklaması

Melikgazi Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mustafa Hashalıcı, Erciyesspor’un düştüğü hale üzüldüklerini söyleyerek, "Melikgazi Belediyemizin kulüple alacağı her türlü karara destek vereceğiz" dedi.

06.06.2016 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mustafa Hashalıcı, Erciyesspor'un düştüğü hale üzüldüklerini söyleyerek, "Melikgazi Belediyemizin kulüple alacağı her türlü karara destek vereceğiz" dedi.

Melikgazi Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mustafa Hashalıcı, Haziran ayı meclis toplantısı öncesinde basın toplantısı düzenleyerek, Kayseri Erciyesspor'un son halini değerlendirdi.

Hashalıcı, "Melikgazi Belediyesi sınırları içerisinde doğan, her ne kadar başka kulüpler adı altına başka yerlerde görev yaptıysa da, Melikgazi ile özdeşleşen Erciyesspor'umuzun bugün ki halini gördüğümüzde bizim yüreklerimiz sızlıyor. Kayserispor gibi Erciyesspor'un da daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Erciyesspor'un kongresinde 2 ay gibi ciddi bir erteleme var. Sezonun başına yakın bir kongre ertelemesi ile transferde yapamayacak olan Erciyesspor, daha da alt sıralara mı düşürülecek diye düşünüyoruz. Mali durumu nedir? Şirketleşme düşünülüyor mu? Burada muhatabımız Erciyesspor'un yönetim kurulu üyeleridir" ifadelerini kullandı.

Erciyesspor'un Melikgazi ilçesinin yüz akı olduğunu kaydeden Hashalıcı, "Ekonomik olarak doymuş insanların destekleyeceği bir kulübümüz. Biz Melikgazi Belediye meclis üyeleri olarak Melikgazi Belediyemizin kulüple alakalı alacağı her türlü kararlara destek vereceğiz. Sorgusuz, sualsiz, yardım manasında destek vereceğiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Mustafa Hashalıcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement