Melikgazi Belediyesi'nde Meclis Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediyesi'nde Meclis Görev Dağılımı Yapıldı

Melikgazi Belediyesi\'nde Meclis Görev Dağılımı Yapıldı

Melikgazi Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereğince olağanüstü toplantısını gerçekleştirildi.

08.04.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereğince olağanüstü toplantısını gerçekleştirildi.

Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, meclis gündeminde yer alan ve meclis başkan asıl ve yedek üyeleri, meclis başkan katipleri asıl ve yedek Üyeleri, encümen üyeleri, plan ve bütçe ile imar komisyon üyelerin seçimi gerçekleştirildi. Seçile liste şu şekilde:

"Meclis Başkan Vekilliğine

Mehmet SAVRUK (Birinci Başkan Vekili)

Elmas SOLAK (İkinci Başkan Vekili)

Meclis Asıl ve Yedek Katipliğine

Elmas SOLAK (Asıl Üye)

Haydar ÖZBEK (Asıl Üye)

Adnan HÜSREVOĞLU (Yedek Üye)

Şule YARIMÇAM (Yedek Üye)

İmar Komisyon Üyeliğine Bütçü Komisyon Üyeliğine Encümen Üyeliğine Hukuk Üyeliğine Çevre ve sağlık Üyeliğine

A. Serdar ALTUNTUĞ - Mahmut SUNGUR - Mehmet BERK - Elmas SOLAK - Salih KASAP

Ahmet ULUKAYA - Yılmaz ÜÇKAN - Recep TİRİTOĞLU - Levent BÜYÜKKEÇECİ - Orhan GÜZEL

Bekir KARAHASANOĞLU - Selma KOCAOĞLU - Nabi YENİÇAY - Mehmet SAVRUK - Mustafa DENK

Erkan KÖKLÜ - Nihat ÇEVİKER - Mükremin ÖNER - Mükremin ÖNER

Osman HAYMANA - F. Meltem MARAŞLIOĞLU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanılan oturumda Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha önceki Meclis Üyelerine değerli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu ve yeni seçilen meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar temenni etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Meclis toplantısında alınan karların hayırlara vesile olmasını dileyerek ' Yerel Seçimler sonrası Belediye Meclisi seçilen yeni üyelerimiz ile yasa gereği meclis iç görev seçimleri yapılmıştır. Belediye Meclisimizin alacağı karalar ile hizmetlerimiz şekillenecektir. 2009-2014 yılı çalışmamızı halkımız oyları ile onaylamıştır. 2009-2014 yılları örnek ve referans belediye yatırımları 2014-2019 yılları arasında artırılarak devam ettirilecektir ' dedi.

MHP grubu adına söz alan Mustafa Hashalıcı Kayseri'nin gelişimi ve kalkınması için, kamu menfaati yarına her türlü hizmet ve çalışmaya destek vereceklerini kaydetti.

AK Parti Grubu adına söz alan A. Serdar Altuntuğ ise, seçimlerin bittiğini, hizmet ve yatırımlara kaldığı yerden devam ettirileceğini hizmet ve yatırımların genişleyen alan ve nüfusa orantılı olarak artırılacağını söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Ağırnas yerleşim alanı ile hem sorumlulukların hem de hizmet yüklerinin arttığını ancak bu Meclis Üyeleri, deneyimli, bilgili ve çalışkan kadro ile hizmetlerin artırılarak bu alanlarda örnek yatırımlar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yapılan Meclis Toplantısında gündem de 3'ü ek olmak üzere toplam 37 madde görüşüldü. 8 madde ilgili komisyonlara havale edilirken, 29 madde tek tek oylanarak karara bağlandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediyesi'nde Meclis Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement