Melikgazi Çocuk Meclisinden Dönem Sonu Programı - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Çocuk Meclisinden Dönem Sonu Programı

Melikgazi Çocuk Meclisinden Dönem Sonu Programı

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi 2016 Yaz Okulu dönem sonu programını gerçekleştirdi.

26.08.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi 2016 Yaz Okulu dönem sonu programını gerçekleştirdi.

Esenyurt Sosyal ve Spor Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar ve veliler büyük ilgi gösterirken, veliler çocukların yaz kursu boyunca yapmış olduğu çalışmaları büyük bir ilgi ile izledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda yaz kursularına katılan öğrenciler, "Bu güzelliğe, bu birlikteliğe ve bu imkanları bize sunan Melikgazi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise yaptığı açıklamada, "Geleceğimiz olan siz çocuklarımızı önemsiyor ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan sizler için çalışıyoruz. Artık sıradan öğrenci olma dönemi bitti. Mutlaka bazı artılarınızın olması gerekiyor. Büyük Türkiye'nin oluşması için siz çocuklarımızın daha donanımlı olması gerekiyor. Bunun için Melikgazi Belediyesi olarak son beş yılda 6 okul yaparak eğitimin hizmetine sunduk. Sizler için eğitiminize katkı sağlayacak kurslar düzenliyoruz. Eğlenerek öğrenmeniz için yaz kursları düzenliyoruz. Her semtimizde sosyal ve spor tesislerimiz sizlerin hizmetindedir. Tek hedefimiz geleceğimiz olan sizlerin daha başarılı olmasıdır." diye konuştu.

Programda ayrıca Esenyurt Sosyal ve Spor şubesi ve diğer şubelerden gelen çocukların Kur'an-ı Kerim Tilaveti, halk oyunları ekibinin gösterisi, işaret dili, model uçak gösterisi, gençlerimizin sergilediği taekwondo, jimnastik ritim show ve tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Çocuk Meclisinden Dönem Sonu Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement