Melis' E Can Vermek İçin Yürüdüler - Son Dakika
Güncel

Melis' E Can Vermek İçin Yürüdüler

Melis\' E Can Vermek İçin Yürüdüler

İzmir'de lösemi hastası 7 yaşındaki Melis Akbaş'a destek için toplanan yaklaşık 75 kişi, küçük kızın yattığı Ege Üniversitesi (EÜ) Çocuk Hastanesi önünü kadar yürüdü."Melis'e Can Ver", "Hep Birlikte Elele" ve "İyilik Donörleri Melis İçin Yürüyor"...

27.10.2013 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de lösemi hastası 7 yaşındaki Melis Akbaş'a destek için toplanan yaklaşık 75 kişi, küçük kızın yattığı Ege Üniversitesi (EÜ) Çocuk Hastanesi önünü kadar yürüdü. "Melis'e Can Ver", "Hep Birlikte Elele" ve "İyilik Donörleri Melis İçin Yürüyor" pankartları taşıyan topluluğun içinde, Melis gibi maske takarak ona destek olan çocukların da bulunması dikkat çekti.İzmir'de tedavi gören lösemi hastası 7 yaşındaki Melis Akbaş'a uygun kemik iliği bulunması için başlatılan Mutlu Olalım Projesi kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi. Bornova İlçesi Küçükpark Semti'nde toplanan yaklaşık 75 kişi "Melis'e Can Ver", "Hep Birlikte Elele" ve "İyilik Donörleri Melis İçin Yürüyor" pankartlarıyla, küçük kızın yattığı Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi önünü kadar alkış ve ıslıklarla yürüdü. Topluluğa, Free Souls Motosiklet Derneği destek verirken, kalabalık arasındaki bazı çocukların Melis gibi maske takmaları dikkat çekti. Hastane önündeki kabalağın sevgi selini Melis Akbaş'a telefonla ulaştıran baba Bahadır Akbaş, "Kızım verilen destekten ötürü çok mutlu olduğunu söyledi. Çok güzel bir moral oldu. Destek veren tüm gönüllülere teşekkür ediyorum" dedi.

Melis Akbaş'ın durumuna ilişkinde açıklamalarda bulunan Baba Akbaş, "Sosyal medya aracığıyla Melis'e can ve kan kampanyası başlatıldı. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 6 bin kan var ama hala inceleme yapılamadı. İçinde birtanesi belki Melis'e umut olur. Tahliller için ödenek çıktığı belirtildi. Kanlar için tahlillerin pazartesi günü başlayacağını söylediler" diye konuştu. Topluluk el ele tutuşarak insan zinciri oluşturdu ve "Hayat Bayram Olsa" şarkısını söyleyerek EGe Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezi Müdürlüğü önüne kadar yürüdü. Burada gönüllüler, donörlük için kan bağışında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Melis' E Can Vermek İçin Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement