Melo: Diego ile Çok İyi Dostuz - Son Dakika
Spor

Melo: Diego ile Çok İyi Dostuz

Melo: Diego ile Çok İyi Dostuz

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Felipe Melo, Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi.

20.07.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Avusturya kampında açıklamalarda bulunan Felipe Melo, yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'da çok mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Burada olmaktan gurur duyuyorum. 4. yıldızı takmak en büyük hedefimiz. Bu şekilde tarihe geçmeyi tercih ederim. Önümüzde Süper Kupa maçı var. Çok zorlu geçecek. İki kez kazandık. Yine kazanabiliriz." diye konuştu.

Yeni teknik direktör Prandelli'yi öven Melo, "Prandelli hakkında sabaha kadar konuşabilirim. Bir basın toplantısı yetmez. Çalıştığım en iyi hocalardan biri. Takımda çok iyi bir hava var. Kendimi takımın kaptanlarından biri olarak görüyorum." dedi.

"O KARE BİN KELİMEYE BEDEL"

TFF Başkanı Demirören ile yaşadığı olayı hatırlatan deneyimli oyuncu, " Yıldırım Demirören'in elini sıkmadığım o kare bin kelimeye bedel. Üzerine konuşmaya gerek yok." sözlerini kullandı.

Transferler hakkında da konuşan Melo, "Basında çıkan her ismi alsak zaten Şampiyonlar Ligi'ni kazanırız. Olcan alınacak en iyi yerli futbolculardan biriydi. Transferi gerçekleştiği için çok mutluyum. Fenerbahçe'nin transferi Diego ile çok iyi dostuz ama saha içinde bu değişecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Melo: Diego ile Çok İyi Dostuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement