Melodi Yeni Foça - Son Dakika
Güncel

Melodi Yeni Foça

Melodi Yeni Foça

Foça Belediyesi'nin Yeni Foça'da açtığı Gitar Kursu'nda, 25 öğrenci eğitim görüyor...

25.08.2015 15:43  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ücretsiz olarak sunulan Gitar Kursu'na gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği gitar kursu dersleri, Salı ve Cuma günleri 1'er saat olarak, Yeni Foça Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşiyor.

Foça Belediyesi sosyal etkinliklerinin Yeni Foça'da da devam ettiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; "Amacımız, özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize müziği sevdirmek, bir enstrüman çalmayı öğretmek ve bundan keyif almalarını sağlamak. Sosyal ve kültürel anlamdaki gelişimlerine çok olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum.

Yıl boyunca devam eden kurslarımıza, yediden yetmişe herkes büyük ilgi gösteriyor. Tüm halkımızı, Foça Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak açtığımız; gitar, piyano, bağlama, ritim, halk oyunları, dans, pilates, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, resim, taekwondo, cimnastik, boccia, basketbol, voleybol ve futbol gibi pek çok kursumuza katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Yaz ayları boyunca devam eden gitar kursu, Ekim ayı'ndan itibaren başlayacak kış döneminde de ikinci aşaması ile sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Melodi Yeni Foça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement