Memsinspor Bir Geldi Pir Geldi - Son Dakika
Güncel

Memsinspor Bir Geldi Pir Geldi

Memsinspor Bir Geldi Pir Geldi

Şanlıurfa 1. Amatör Ligi A Grubu'nda mücadele eden Memsinspor, taraftarlarına verdiği şampiyonluk yeminini unutmadı.

01.02.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa 1. Amatör Ligi A Grubu'nda kısıtlı bütçesine rağmen oynadığı futbolla göz dolduran Memsinspor, lige ambargo koymuş durumda. Son haftalarda yakaladığı başarılı çizgiye bozmayan Mavi Siyahlılar, bu hafta rakip olduğu ve sezonun en kritik maçlarından kabul edilen Birecik Kelaynakspor maçından da alnının akıyla ayrılmayı bildi.

En yakın takipçilerinden Şanlıurfa Tarımspor'un Halfeti'ye takılmasını fırsat bilen Memsinspor, Birecik deplasmanında 3 puana 3 golle uzandı. Maça mutlak 3 puan parolası ile çıkan Mavi Siyahlılar, maçın sonuna kadar üstün bir futbol sergiledi. Oynadığı güzel futbolu 3 golle taçlandıran Memsin, sahadan 3-1 galip ayrılmayı bildi.

Bu sonuçlarla birlikte 27 puanla ligin üçüncü sırada yer alan Memsinspor lider Şanlıurfa Telekomspor'a 'bu yarışta bende varım' dedi.

Memsinspor önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Bozova Gücü'nü ağırlayacak.

MEMSİNSPOR'DAN TRANSFER ATAĞI

Şanlıurfa 1. Amatör A Grubu'nda mücadele eden Memsinspor, yaptığı iki nokta transferle kadrosuna güç kattı. Şampiyonluk yarışının kızıştığı A Grubu'nda Memsinspor lider Şanlıurfa Telekomspor'un 3 puan gerisinde bulunuyor ve ligin bitmesine 2 hafta kaldı. Kadrosuna kattığı iki oyuncuyla güç depolayan Memsinspor, kalan haftalarda maçları ı kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Memsinspor, Şanlıurfaspor'un altyapısından Mustafa Göçebe'yi, Şanlıurfa Tarımspor'dan da Abdurrahman Karabulut'u transfer etti.

BAŞARIMIZI ÇOK ÇALIŞMAMIZA BORÇLUYUZ

Başarılarını çok çalışmalarına borçlu olduklarını vurgulayan teknik heyet Gazete İpekyol'a açıklamalarda bulundu. Memsinspor teknik heyeti,"Çok çalışıyoruz ve başarımızın sırını çok çalışmamıza borçluyuz. Ligin bitimine 2 hafta kala liderle aramızda 3 puan bulunuyor. Biz kalan maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Yaptığımız iki yeni transferle kadromuza güç kattık. Ligin bu kadar kızışacağını bilmiyorduk. Bu sene A Grubu'nda çok iyi bir rekabet var" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Memsinspor Bir Geldi Pir Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement