Memur, 13 Ülke Gezerek Fotoğraf Sergisi Açtı - Son Dakika
Güncel

Memur, 13 Ülke Gezerek Fotoğraf Sergisi Açtı

Memur, 13 Ülke Gezerek Fotoğraf Sergisi Açtı

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olan 57 yaşındaki Nadir Özsoy, son 7 yılda 13 ülke gezerek çektiği fotoğraflarla sergi açtı.

02.02.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olan 57 yaşındaki Nadir Özsoy, son 7 yılda 13 ülke gezerek çektiği fotoğraflarla sergi açtı. '13 renk, 13 mekan' adlı sergi ilgi gördü.

38 yıllık memur Nadir Özsoy, 19 yıl önce başlayan seyahat tutkusuyla birlikte fotoğraf çekmeye başladı. Her yıl tatil dönemlerinde yaklaşık 50 ülke gezen Özsoy, 2009'dan bu yana gittiği 13 ülkede 200 bine yakın fotoğraf çekti. Gittiği ülkelerdeki insanların doğal yaşamları ile kültürlerini fotoğraflarında anlatmaya çalışan Özsoy, '13 renk-13 mekan' adıyla, Atatürk Kültür Merkezi'nde karma fotoğraf sergisi açtı. Küba, Norveç, Finlandiya, İzlanda, Kamboçya, Tayland, Nepal, Hindistan, Suriye gibi ülkelerde çekilen 40 fotoğrafın yer aldığı sergi ilgi gördü. İlk sergisini açtığını belirten Özsoy, şöyle konuştu:

"Ben fotoğraftan önce gezgin olarak başladım bu işe. Fotoğrafçılık ondan sonra başladı. Fotoğrafçı olunca ona ağırlık veriyorsunuz. Farklı ülkeler görmek, farklı kültürler tanımak sanki bana kan dolaşım sistemimi değiştiriyor gibi geliyor. Gittiğin ülkelerde farklı insanlar tanımak, onlarla dostluklar kurabilmek çok güzel. İnsanlarla yakınlaşmak hep keyif verici." Nadir Özsoy'un fotoğraf sergisi 8 Şubat'a kadar açık kalacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Memur, 13 Ülke Gezerek Fotoğraf Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement