Memur-Der Federasyonu 12 Mart Basın Ödülleri - Son Dakika
Güncel

Memur-Der Federasyonu 12 Mart Basın Ödülleri

Memur-Der Federasyonu 12 Mart Basın Ödülleri

Memur Der Federasyonu Genel Başkanı Özbay: "Bu ülke bizim, bu memleket bizim hepimiz bu geminin birer neferiyiz.

12.03.2014 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Dernekleri Federasyonu (Memur-Der) Genel Başkanı Cengiz Özbay, "Bu ülke bizim, bu memleket bizim hepimiz bu geminin birer neferiyiz. Bu gemiye hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Ülkemiz çok zor günler geçiriyor gerçekten bizi bu ofsayta düşürenleri sizlere havale ediyorum" dedi.

Gürkent Otelde, Memur-Der Federasyonunun 7. yılı dolayısıyla düzenlenen "12 Mart Basın Ödülleri" etkinliğinde, konuşan Özbay, Türkiye'nin son dönemde sıkıntılı günlerden geçtiğini belirtti.

Özbay, "Bu ülke bizim, bu memleket bizim hepimiz bu geminin birer neferiyiz. Bu gemiye hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Ülkemiz çok zor günler geçiriyor gerçekten bizi bu ofsayta düşürenleri sizlere havale ediyorum. Önümüzdeki süreçte bizleri bu ofsayta düşürenlere bir cevap vereceğiz. Halkımız sağ duyusuyla çok güzel cevaplar veriyor ve bu güzel cevaplarla taşlar yerine oturuyor" diye konuştu.

Etkinliğe katılan RTÜK Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu  "İnsan, insanın aynasıdır" diyerek "Aslında herkes birbirine ayna tutsa aslında herkes kendisine baksa kendi hatalarını düzeltse o zaman toplumdaki huzursuzluk ortadan kalkar. Her insanın sevgiye ihtiyacı vardır, sevgisiz derneklerin, cemiyetlerin, federasyonların yaşaması mümkün değildir" değerlendirme bulundu.

Fendoğlu, Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında yaralanan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'a Allah'tan rahmet dileyerek bu tarz olayların yaşanmaması gerektiğine dikkati çekti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır da ileri toplumlarda sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından medya mensuplarına ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı (AA) Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Ertuğrul Cingil de ödüle layık görülen gazeteciler arasında yer aldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Memur-Der Federasyonu 12 Mart Basın Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement