Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: 1 Mayıs Taksim'den İbaret Değildir - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: 1 Mayıs Taksim'den İbaret Değildir

Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: 1 Mayıs Taksim\'den İbaret Değildir

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Uluslararası sermaye ile kavga edileceğine birlik olup, Taksim'i karıştırmak istiyorlar.

24.04.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Uluslararası sermaye ile kavga edileceğine birlik olup, Taksim'i karıştırmak istiyorlar. 1 Mayıs'ta Taksim'i değil, sorunlarımızı konuşup, çözüm üretmeliyiz. 1 Mayıs Taksim'den ibaret değildir" dedi.

Ahmet Gündoğdu yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayıs'ta mekânın değil, söylenecek sözün önemi olduğunu belirterek, "Gündem Taksim değil emek, dayanışma ve kardeşlik olmalı. Taksim'e kutsallık yüklenmesin. Küresel operasyon arayışlarından derhal vazgeçilsin. 1 Mayıs emek ve dayanışma günüdür. Başka anlamlar yüklenip gerilim üretilmesin. Taksim dayatması 1 Mayıs'ta yeni bir Gezi provasıdır. Uluslararası sermaye ile kavga edileceğine birlik olup, Taksim'i karıştırmak istiyorlar. 1 Mayıs'ta Taksim'i değil, sorunlarımızı konuşup, çözüm üretmeliyiz. 1 Mayıs Taksim'den ibaret değildir" dedi.

-"SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ"-

Kamu çalışanları ve çalışma hayatındaki sorunları da değerlendiren Gündoğdu, "Disiplin affı bekleyen arkadaşlarımız için uzlaşma sağlandı. Öte yandan 4/C'liler çok çile çekti. Artık bu sorun çözülmeli. Tek çözüm kadro verilmesidir. 4/C'li personele kadro verilmelidir. Olmazsa olmaz taleplerimizden biri budur. Yurt dışı 4/B'li sözleşmeli personel kadroya alınmalıdır. Aile yardımı verilmelidir. KİT'ler de ki Üniversite mezunu işçilerin 2 sayılı cetvele, geçirilmesini istiyoruz. Beklentilerimizden biri de kadroya geçirilen IMD'lerin maaş mağduriyetinin giderilmesidir. 2005 yılından sonra göreve başlayan memurlara bir derece verilmelidir. Akademisyenlere akademik zam ivedi talebimizdir. Artık bahane istemiyoruz. Öğretmen ihtiyacının açık kalmayacak şekilde Ağustos ayında tamamlanmasını istiyoruz. Çalışanların sorunlarına artık çözüm zamanı. Bahane istemiyoruz. Sorun değil çözüm üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: 1 Mayıs Taksim'den İbaret Değildir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement