Memur Sen'den AK Parti Skm'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Memur Sen'den AK Parti Skm'ye Ziyaret

Memur Sen\'den AK Parti Skm\'ye Ziyaret

Memur Sen Samsun Temsilciliği’ne bağlı sendikaların başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları AK Parti Samsun Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret etti.

04.10.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen Samsun Temsilciliği'ne bağlı sendikaların başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları AK Parti Samsun Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti.

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu başkanlığında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Samsun Seçim Koordinasyon Başkanı Adem Bektaş ile bir süre sohbet eden heyet, seçim ve sandık güvenliği noktasında daha hassas olunması gerektiğine yönelik düşüncelerini paylaştı. AK Parti'nin bütün yasakları kaldırarak kardeşliğin tahkim edilmesi için çaba gösterdiğini belirten AK Parti Samsun Seçim Koordinasyon Başkanı Adem Bektaş, " Türkiye'nin AK Parti iktidarına ihtiyacı var, AK Parti herkesin sıkıntısını gidermek için çaba sarf ediyor. Elbette bir takım eksikliklerimiz oldu ve biz bunun farkında olarak şuan çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti'nin kamu alanında gerçekleştirdiği yenilikler memurlarımız için bir devrim niteliğindedir. AK Parti'yi eksiklerine bakarak değil, kazandırdıklarına bakarak değerlendirin. Elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. 14 yıllık kazanımları heba etmemek için bütün kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakalım. Biz herkesi kucaklamak için geceli gündüzlü canla başla mücadele ediyoruz. Hepimiz elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz" dedi.

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu ise, "Memur Sen'e bağlı 11 şube başkanları ve kadın kollarıyla birlikte AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni herhangi bir partiyi ziyaret eder gibi gelmediklerini söyledi. Başkan Güneysu, " Davamıza ve kazanımlarımıza sahip çıkmak için buradayız. AK Parti ile birlikte bazen çetin mücadeleler içinde bazen de birlikte hareket ederek elde ettiğimiz birikimlerimize sahip çıkmak için geldik. Çünkü Memur Sen sadece çalışanların ekonomik haklarını koruyan bir sendika değil, aynı zamanda bu ülkenin değerlerini sokağa taşıyan ve kamu alanında bir çok kazanıma imza atmış bir sendika. Memur Sen bu kazanımların sonuna kadar arkasında olacaktır. Samsun'da her üç kamu çalışanı Memur Sen üyesidir. Samsun'da 20 bin üyemiz ile AK Parti'den kişisel herhangi beklentisi olmayan 20 bin üyemiz ile bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye için buradayız. Hangi parti bu mücadeleyi veriyorsa biz oradayız" diye konuştu.

Memur Sen'e bağlı sendikaların AK Parti SMK ziyaretine Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu'nun yanı sıra, Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Büro Memur Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber, Toç Bir Sen Samsun Şube Başkanı Ayhan Akdeniz, Enerji Bir Sen Samsun Şube Başkanı Selahattin Öztürk, Birlik Haber Sen Samsun 13 No'lu Şube Başkanı Mustafa Toprak, Bayındır Memur Sen Samsun İl Temsilcisi İlhan Anlı, Ulaştırma Memur Sen Samsun Şube Başkanı Remzi Arat, Kültür Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Bayram Uzuner ve kadın kolları başkanları da katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur Sen'den AK Parti Skm'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement