Memur-sen'den AK Parti'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den AK Parti'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Memur-sen\'den AK Parti\'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinden zaferle çıkan ve 5 aylık bir sürenin ardından yeniden tek başına iktidar olan AK Parti’nin teşkilatlarına yönelik kutlama ziyaretleri devam ediyor.

09.11.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinden zaferle çıkan ve 5 aylık bir sürenin ardından yeniden tek başına iktidar olan AK Parti'nin teşkilatlarına yönelik kutlama ziyaretleri devam ediyor.Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliği AK Parti İl Başkanlığı'na ve yeni seçilen Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ile Av. Serkan Bayram'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül ile birlikte Büro Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet Yıldırım, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Zakir Yıldız, Birlik Haber Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Sağlık Sen İl Temsilcisi İbrahim İçoğlu, Toç Bir-Sen İl Temsilcisi Orhan Almacı, Bem Bir-Sen İl Temsilcisi Erol Şahin, Üniversite Bir-Sen İl Temsilcisi Zafer Arli,, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Bilal Selçuk, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Orhan, Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilcisi Büleyman Karabaş katıldı.İl Başkanı Orhan Bulut ile yeni seçilen Erzincan Milletvekilleri Serkan Bayram ve Sebahattin Karakelle görüşen sendika yöneticileri, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan seçimlerden dolayı kutladılar ve AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut Memur-Sen Şube başkanlarına yapılan seçimlerde yanlarında olmalarından ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Bulut, elde edilen seçim zaferinde topluma önderlikler eden sivil toplum kuruluşlarının da açık desteklerini deklare etmesinin de katkısının büyük olduğunu vurguladı. İl Başkanı Bulut, "Memur-Sen sadece ülkenin değil ümmetin davasını düşünen ülkemizin güzide bir sendikasıdır. Bu güne kadar gerek kutsal meselelerde, gerekse bölgesel ve yerel meselelerde Memur-Sen'in aktivitesini çok yakından takip ediyoruz. Tüm meselelere duyarlığını, hassasiyetini özellikle temel insan hakları başta olmak üzere bulunduğu alanlara dönük olarak hem Erzincan'ın hem de Türkiye'nin kalkınması, sorunların çözülmesi noktasında çok ciddi teşhisleri, önerileri var. Bundan dolayı Memur-Sen başkanı ve tüm kollarındaki temsilcilerine, başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Erzincan'da büyük başarı elde ederek kazanılan seçimlerde Milletvekili Seçilen Av.Serkan Bayram ise özellikle de Memur-Sen'in ülkede 13 yıldır süre gelen istikrarlı ve güvenli ortamın bozulmaması ve istikrarın sürmesi için verdiği desteği unutmalarının mümkün olmadığını vurgularken, tüm sendika başkanlarına ve yöneticilerine 1 Kasım zaferinde gösterdikleri destek ve ortaya koydukları katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür etti. Erzincan'dan Meclise 4 kez seçilen AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını ve Memur-Sen'den Erzincan için proje beklediklerini ve 1 Kasım seçimlerinde Memur-Sen'in ortaya koyduğu çalışmadan dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül, 1 Kasım seçimlerinde asılların görevini yaparak AK Parti'yi tek başına iktidara taşıdığını belirterek, artık sıranın vekillerde olduğunu söyledi. Gül "Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliği ve hizmet kollarımızla birlikte 1 Kasım seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere Erzincan'ımıza,siz değerli vekillere ve teşkilat yöneticilerine hayırlı olmasını diliyoruz. Yıllar sonra sağda bölünmüşlüğe son verildi ve bir bütünlük içerisinde 2 Milletvekili ile Erzincan TBMM'de temsil edilecek. Sayın Sebahattin Karakelle ile Av.Serkan Bayram'a ve Erzincan'mıza hayırlı olsun. Rabbimize şükürler olsun. Milletimiz, 1 Kasım seçimiyle; 7 Haziran'da gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarından ders çıkararak, seçenek ve çözüm üretme mevziisi olarak görülmesi gereken siyaset kurumunun değersizleştirilmesine, milletin ve devletin iç ve dış aktörlerce vesayet çemberine alınmasına, milli iradenin berhava edilmesine izin vermemiş, izin vermeyeceğini ilan etmiştir. 1 Kasım seçim sonuçları, sonuçlara sevinen ve üzülenler kendi değerlendirmelerini ve bu değerlendirmelere dayalı karar ve uygulamalarını siyasetin kendi kuralları içerisinde hayata geçirecektir. Bu noktada, her siyasi parti kendi iç dinamikleri ile birlikte milletin seçim sonucuyla verdiği mesajı da dikkate almak, yarına dair siyaset stratejisini, siyasi söylem ve eylemlerini, merkezinde millet ve iradesinin olduğu bir kurguyla belirlemek sorumluluğuyla hareket etmelidir Çıkan sonuç bizim açımızdan sevindirici. Şimdi, sözleşmeli ve 4/C'lilerin kadroya geçişi, ek gösterge adaletsizliklerinin düzeltilmesi, silahlı kuvvetler ve emniyet bünyesindeki sivil memurların mağduriyetlerinin giderilmesi başta olmak üzere 3. Dönem Toplu Sözleşmenin içeriğinde yer alan çalışma konularındaki uzlaşmayı kazananıma dönüştürme vaktidir. Vakit demokratik hukuk devleti noktasında sırtımızda kambur olan kamu görevlilerine yönelik grev ve siyaset yasaklarını sona erdirme vaktidir. Hepsinin takipçisiyiz" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den AK Parti'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement