Memur-sen'den AK Parti'ye Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den AK Parti'ye Tam Destek

Memur-sen\'den AK Parti\'ye Tam Destek

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türkiye büyüdükçe AK Parti’nin de eş değer şekilde büyüdüğünü belirterek, ülkeyi boş vaatlerin değil, altı doldurulabilecek politikalar ortaya koyan kadroların yöneteceğini söyledi.

15.05.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türkiye büyüdükçe AK Parti'nin de eş değer şekilde büyüdüğünü belirterek, ülkeyi boş vaatlerin değil, altı doldurulabilecek politikalar ortaya koyan kadroların yöneteceğini söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Ünüvar, Ankara'nın Kazan İlçesi Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş'la birlikte Memur-Sen Adana İl Temsilciliği'ni ziyaret etti, Memur-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi.

7 Haziran'da cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden birinin yapılacağını ifade eden Ünüvar, "2002 yılından bugünlere gelinceye kadar AK Parti'nin büyüdüğünü görüyoruz. Yüzde 34'ten başlayan ve yüzde 50'ye ulaşan oy oranı. Esasında büyüyen sadece AK Parti değil, büyüyen aynı zamanda Türkiye. Türkiye daha çok büyümese, emin olun o ülkeye hizmet eden AK Parti büyümez. Türkiye daha çok büyüyor, AK Parti onunla beraber eşdeğer şekilde büyüyor. AK Parti'nin oyları belki yüzde 50, ama AK Parti bu ülkenin yüzde 100'üne hiçbir ayrımcılık yapmadan, tarafgirlik yapmadan hizmet etmeyi şiar edinmiş bir partidir. Bunu yaptığı içindir ki sadece oylarda değil, gönüllerde de büyüyor" diye konuştu.

AK Parti'nin sadece Türkiye'den değil, Bosna, Gazze, Afganistan başta olmak üzere bütün dünyadaki mağdur ve mazlumların yoğun dua desteğini aldığını, bu yüzden de sırtının yere gelmediğini belirten Ünüvar, şunları söyledi:

"AK Parti'nin rotası doğrudur. AK Parti'nin rotası, 14 Ağustos 2001'den beri aynıdır ve değişmemiştir. Mürettebat değişebilir, ama rota değişmemiştir. Gemi aynı düzlemde gidiyor. Gittiğimiz rotada önümüze çıkacak tehlikeler de değişmemiştir. Tehlikeli sularda da yüzdüğümüzün farkındayız. Tehlikeli sularda rotamızı bozmaya çalışan bazı iç ve dış unsurların da olduğunun farkındayız. Birilerinin AK Parti gitsin de ne olursa olsun çabasını ön plana çıkardığını görüyoruz. Boş popülist vaatlerin havada uçuştuğunu görüyoruz. Halkımızın boş vaatlere itibar etmeyeceğini, AK Parti'ye teveccüh göstereceğini düşünüyorum. Ülkeyi boş vaatler değil, altı doldurulabilecek politikalar ortaya koyan kadrolar yönetecektir."

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de, Memur-Sen'in, darbe girişimleri sırasında halkın yanında, iktidarın yanında dik durarak milletin gururu olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın Adana için bir kazanç olduğunu vurgulayan Ertürk, "Necdet Ünüvar'la birlikte Adana çok şey kazanacak" dedi.

Ertürk, Ünüvar'ın, Türkiye'de sağlıkta yaşanan sessiz devrimin en önemli mimarlarından olduğunu ifade ederek, "Adana, bugüne kadar potansiyelini iyi kullanamamış, enerjisini ve sinerjisini kendi iç çekişmeleriyle heba etmiş, Ankara'dan baktığımız zaman daha büyük potansiyel gördüğümüz halde hep yerinde saymış. Allah'ın izniyle Adana bundan sonra Necdet Ünüvar'la beraber kazanacak" diye konuştu.

Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer ise, başörtüsü ve katsayı sorunlarının çözüldüğünü, ancak bu sorunların yarın tekrarlanmayacağı anlamına gelmediğine işaret ederek, "Bunun için anayasa değişmeli. Anayasanın değişmesi için de güçlü bir desteğe ihtiyaç var. Ben inanıyorum ki bu millet kendisine dar gelen anayasayı değiştirecektir. Yeni anayasayla yeni Türkiye'ye adım atacaktır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den AK Parti'ye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement