Memur-Sen'den Ankara Valisi Kılıçlar'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen'den Ankara Valisi Kılıçlar'a Geçmiş Olsun Ziyareti

FETÖ darbe girişiminin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve genel başkan yardımcısı Mehmet Emin Esen, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

17.08.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilikte gerçekleşen ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile bir süre sohbet etti. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmelerin ele alındığı görüşmede Yalçın, darbe teşebbüsünün milletin kahramanca mücadelesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dik duruşu ve siyasi iradenin ortak tavrıyla bertaraf edildiğini belirtti. Görüşmede, Fetullahçı Terör Örgütü'nü ve destekçilerini kınayan Yalçın, "15 Temmuz günü yaşadığımız darbenin ötesinde bir işgal girişimidir. Önce işgali denediler. İşgal ordusunun karşısına millet çıktı. Millet onuruna ve izzetine sahip çıkarak işgalcilere diz çöktürdü. Eğer bu millet olmasaydı 16 Temmuz günü istila başlayacaktı" dedi.

Vali Kılıçlar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalçın'a teşekkürlerini iletti. Kanlı işgal girişiminin durdurulmasında sivil toplum kuruluşlarının büyük bir rol oynadığını dile getiren Kılıçlar, "Kanlı girişimin yaşandığı sırada genel bir çağrıyla tüm üyelerini meydanlara davet eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ve tüm teşkilatını kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Memur-Sen'den Ankara Valisi Kılıçlar'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement